Ahojte, stalo sa vam take, ze ste boli tehotne v 2.mesiaci a vsetky testy vam ukazovali negativne?
@amy1239 a preco si myslis, ze si tehotna?
Nie nie, len mam nafuknute brusko , mam nepravidelnu menstruaciu zatial este MS nedosla... urobila som si uz asi 10testov vsetko megativne aj digitalny , a na vahe priberam...tak ja len ze ci mam zle travenie alebo je mozn obyt twhotna a testy by to neukazali ani po takej dobe
No pozeram, ze to nie je tvoja prva takato diskusia -- nie, tehotna nie si. A nehnevaj sa, ale naco je toto dobre, ze si to vsugerovavas?
@amy1239 mas zle traveniea byt tebou to riesim aj inde, ako u gynekologa.
lebo kludne sa ti moze takto prejavovat nejaka ina choroba. mozes mat cystu (moze byt aj inde, ako na vajecnickoch). mozes mat nabeh na vredy. mozes mat rakovinu v pociatocnych stadiach. a kopec inych veci.
vykasli sa na tehotenske testy a chod si k obvodnej vypytat, aby ta poslala na dalsie vysetrenia. ze tehotenstvo zatial tvoj doktor vylucil, takze problem moze byt inde.
aj hormony mozu sposobovat zvycsenie bruchua - pri ms mavame nafuknute brucho a moze to byt aj sucastou pms.
Pri dr som bola asi prislis skoro, v polke oktobra , a vraj vsetko v poriadku...chodim na gastro cskam na vysledky... celkom som uz zufala ,ze co somnou je ... a nejem nedzrave veci vacsinou zeleninu a priberam, bruchu mam velke , co samej ani mne nevychadza aj keby som bola v 2mesiaci...kazdy jeden test negativny .. chystam sa zas na gynd. Len neviem ci mam cakat za MS ci pride vobec alebo ist uz teraz
Ak so stitnou som uz bola... dakujem pekne za reakcie,len to som chcela vediet,vze isto uz by mi to ukazali tedty keby nieco
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A to tehotenstvo mas potvrdene lekarom?