Boli ste tehotné a normálne ste mali menzes?

janulik198281
30. sep 2022

Ahojte chcela by som vedieť či sa reálne niekomu stalo, že ste boli tehotné ale normálne ste mávali menzes ale testy boli negatívne. Vďaka za odpovede

aurorastone
30. sep 2022

No som zvedavá na komenty
Mne spolužiačka na VŠ rozprávala ako s ňou jej mama mala normálnu ms do 5 mesiaca a úplne až tak presvedčivo to vravela a ešte prízvukovala ze to je pravda na 100%...

maranta_leuconeura
30. sep 2022

Menstruacia pocas tehotenstva moze byt, je to beznejsie, ako by si jeden myslel. Ale hcg by stupat malo bez ohladu na to, takze test by to ukazal.

mikadooo
30. sep 2022

@janulik198281 ja som mala menzes ešte 2x. Na preventívke mi dr hovorí, že pani veď by ste v treťom mesiaci... To ste si nič nevšimli? No, bábo sme síce chceli ale pri dvoch relatívne malých deťoch doma som fakt neriešila testy po každej ovulácii, či ako sa to robí, ani neviem 😄. Jednoducho menzes prišiel, tak som bola v tom, že nie som v tom. Ten druhý menzes bol už ale slabší, ale už si to ani nepamätám. Pamätám si akurát to prekvapenie na preventívke 🤭.

petamich
30. sep 2022

menstruacia byt moze ale podla mna negativny test nie - HCG musi stupat po uhniezdeni pri prosperujucom tehotenstve a teda test by ti mal vyjst ak ked niekoho ani nenapadne si ho robit, ked menstruacia pride

sonicka96
30. sep 2022

Moja kamarátka mala MS až do 6-7 mesiaca, test ale ukazoval pozitívny výsledok 🙂 takže podľa mňa zlý test 🤷🏼‍♀️ a si si istá že si tehotná? Bola si u doktora?

popoluskaxy
1. okt 2022

Ja som mala pri prvom tehotenstve tesne po otehotneni ms. Viem so 100% istotou, že som otehotnela 2.12., hneď na druhý deň normálna menstruacia a tehotenský test som si robila až 9.1. Lebo som čakala na tu ďalšiu. Ale už som bola v tom🙂

petruska173
2. okt 2022

@aurorastone aj na mňa tak prišli až v 5 mesiaci 😀

mimicka2013
6. okt 2022

@popoluskaxy ako prosim ta vies na 100% ze si otehotnela 2.12 a hned den na to ti prisla MS?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre