Ahojte
Zaujímalo by ma či ste tu niektorá mala v tehotenstve menštruáciu resp. boli ste tehotné ale mali ste prvé mesiace menštruáciu?
Ako ste na to prišli že čakáte babatko, keď sa Vám načas spustil menzes ?
Ja som mala prvy mesiac normalne ale aj tak som vedela, ze som tehotna. Ako som na to dosla neviem, ale vedela som to
Uz som to tu pisala, to ze pocas tehotenstva zena krvaca nie je menstruacia, ale je xy dovodov krvacania pocas tehotenstva.
v tehotenstve menstruacia nie je, jedine implantacne krvacanie a rozne ine spinenia az krvacania
Autorka.. nie si tehotná.. zmier sa s tým.. neutapaj sa v nádejach, len si tým škodis... Takýto prípad je jeden zo 100 že má žena prvé mesiace menštruáciu v tehotenstve..
😂 Presne som vedela, že tu budú komentáre, že to nie je žiadna menštruácia a že ak žena krváca, ako tehotná, tak to krvácanie, hoci prišlo v čase, kedy menštruácia a aj inak je od nej na nerozoznanie, tak sa nenazýva menštruácia. 🙃
Autorka, áno, mala som menštruáciu, alebo teda aby bolo všetko na poriadku 😉, tak krvácanie, AKO menštruácia, aj prvé 2 mesiace tehotenstva. Tá druhá "ako menštruácia" už bola ale slabšia, takže to vlastne nebolo celkom, ako menštruácia. 😁😝
Jáj, ešte som zabudla odpovedať, ako som teda zistila, že som tehotná. No nezistila, až v treťom mesiaci. 🙈
Suseda tiež tri mesiace normálne krvacala presne v čase ako mala mat ms, preto ju ani vo sne nenapadlo ze môže byt tehotná, 4 mesiac už nepisla a išla k lekárovi ze co sa deje a tam ostala ako obarena, pritom išlo už o 4 tehotenstvo, takže žiadna neskúsena prvorodicka to nebola.
teta mala normálnu menštruáciu, teda krvácanie v termíne. Na to, že je tehotná prišla až keď sa pohlo. Tretie tehotenstvo v 44 rokoch... lekár potvrdil dvojčatá
Sesternica to zistila až v 6 mesiaci. Vzdy mala krátku ms, tak 3-4 dní a slabú. Robila vtedy modelku a keď trocha pribrala, pripisovali to vtedy stresu a ze viac sladkého jedla. Keď isla ku gyn s bolesťami a povedal jej, že je v 6 mesiaci, vyšla odtiaľ celá zelená 😂 a vyšokovana. Jej mam myslela, ze ma rakovinu taka bola mladá zhrozená 😁. Tak s muzom si to čakanie babo skrátili a za 3 mesiace rodila.
Kamoska kedysi 4 mesiace mala ms a ked sme sli na disko tak bola opita z dc vina a isla k dr a on ze ved vy ste v piatom mesiaci 🤦🏼♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sesternica tak bola tehotna a nevedela o tom cele prve tri mesiace, pretoze jej menstruacia prisla normalne.