Mali ste niektora negativne testy a aj tak ste boli tehotna ?
@kathy7337 vazne ??? Meškal ti menzes ? Potom ti aj ukázal test ? Ak ano kedy ?mala si aj priznaky ? Prepac ze tolko otázok ale ma to zaujima
žiadne príznaky, vôbec som netušila, že som tehotná. pozitívny test sa prejavil až okolo 10tt
@kathy7337 dakujeeeem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻takze je tam nadej
Autorka napíš mi správu môžme o tom pokecať. 🙂
Mňa by to tiež zaujímalo, 😁 menzes mi mešká už 2,5 týždňa a test som robila asi pred týždňom no bol negativny, odvtedy som nerobila..asi na čase urobiť další 🤦♀️😄aj keď nádej si nedávam, keďže ešte kojím môže mi meškať kvôli tomu .. ale potešili by sme sa 🥰
@katuskacicuska k dr sa nechystás? Boze to by bolo keby toto bol nas prípad ze testy negativne ale aj tak tehotna …aj ked ziadne priznaky nemam
@katuskacicuska mne meska ms 1 deň a dnes som robila test a nic ani ťuk....pochybujem ,že ak by som urobila o týždeň, ze by niečo ukazal....uz len ms očakávam
Baby kazdej jednej nam orajem aby sme boli tehotné 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀Ale ja sa pytam na REÁLNU SKÚSENOSŤ ci niekto ma ze bola tehotna a testy negativne .
@emmik46
Idem v pondelok , na klasickú preventivku tak som zvedavá čo povie
Aj tebe držíme palce ♥️
Kolko ti meška menzes?viem že sa to lahko píše ale ak je to viac ako 2 týždne a testy negativne velmi sa na to neupínaj že čiarka nabehne to sklamanie potom byva ešte horšie
@esmeronka meškajú mi 6 dni cyklus mavam 28-29 dňový Vždy
Skus ešte o 2-3 dni test môže byť že sa ti ovulacia posunula teraz a bola neskôr
@esmeronka dnes som bola u dr na sone samozrejme nic nebolo … len vysoká sliznica
@esmeronka test som robila aj dnes a nic
Ale ved vysoka sliznica je dobre znamenie nie?
a zlte teliesko si mala?
@bm_ nic mi nepovedal len ze vysoká sliznica …🤷♀️ze aj keby som bola tak he este strasne skoro …
@sally001 neviem vobec 🤷♀️ nikdy som sa s tym nestretla
Ahojte,aspoň jedna téma kam môžem tiež prispieť.Ja som ms mala v Marci.V Apríli neprišla,myslela som ze stres,cvičenie-pribratie to ovplyvnilo.No ale keď už ani teraz v Maji som na vážnych.Aj keď teraz v Maji miesto ms boli frkance,jemne ružove-za celé dni pondelok,utorok,streda .Neberiem to ako ms.Menzes mávam silný.Neviem si ani predstaviť co môže byt za tým.
@eliska1986 no ako uz je to skoro 2 meisace to by som uz riesila tehotenské testy alebo dr 🤷♀️
@eliska1986 moze to byt cysta ,tehotenstvo … sprav si test a daj vediet
Cysta myslím ze boli,aspoň spätne co si pamätam
@eliska1986 no tak asi to bude cysta tu ti neporadím sprav si test a smer doktor
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
áno, pri oboch deťoch