Ahojte 🙂
Mam taku zvlastnu otazku, ci sa niekomu uz stalo aj take, ze gynekolog na prehliadke vylucil tehotenstvo, a predsa len... Naposledy sm mala MS na zaciatku augusta - cize uz dva mesiace, ale v strede augusta som uzila escapelle, takze vynechanie prvej MS som pripisovala tomuto... No aj tak som si urobila test, pretoze sa mi zdalo ze mam tehotenske priznaky, to bolo pred mesiacom, no ten bol negativny. U gynekologa takisto - vysetril ma, sice rychlo, ale vraj tehotna nie som. No je zaciatok oktobra a ja stale MS nemam, zda sa mi to cudne ze by sa aj gynekolog pomylil aj test, ale predsa len sa pytam 😉
Dakujem 🙂
Uz je to dost dlho, to by bolo tehotenstvo vidiet na ultrazvuku (napriklad - ja som otehotnela na zaciatku juna a na konci juna uz bolo na ultrazvuku vidiet, ze tam nieco je). Takze pochybujem, ze si tehotna.
Pokial to vylucil aj gynekolog - teda neviem ci bral aj krv - tak je to dost nepravdepodobne. Dva mesiace su uz dost dlha doba na to aby sa to dalo potvrdit minimalne z krvi. Skor by som to videla na nejaky iny, hormonalny problem. Lekar sa k tomu nevyjadril nijako?
Dakujem za odpovede, no asi v tom bude nieco ine, bud ta tabletka, ale na to sa mi to zda uz dlho, alebo nejaky iny problem - necitim sa dobre uz dlhsiu dobu. No budem sa musiet znova objednat, snad to tam nebude ako na beziacom pase ako minule.
@iwesska Mozno to bude naozaj nieco hormolana. Ked som bola u gynekologa, bolo to asi 1 mesiac po moznom oplodneni, krvne testy mi nerobil, pretoze som mu povedala, ze domaci test mi vysiel negativny, urobil mi pravidelnu rocnu prehliadku a rychlo ma prezrel ultrazvuku, ale mna sa to fakt zdalo ze 2 sekundy, ale tak asi to tak oni vedia rychlo pozriet 😕
@miskafl ano je to možne kamaratke meskal menzes tyžden a bola vylučit tehotenstvo na ginde povedali jej že nieje ani zdaleka,že možno stres pred operaciou a testy negativne a mohla ist na planovanu operaciu a po nej zistila že divne že menzes nechodi urobila test a skoro infarktovala už bola v 6 tyždni tehotenstva musela to dat preč lebo mala silnu narkozu a 2 rengeny pred operaciou tak je možne všetko ,ono niekedy maju dlhu cestu z vajičkovodov do maternice aspon tak si to vysvetlovala doktorka a preto nebolo v maternici nič a na teste tiež pretože este nebolo uchytene na stene maternice tak sa nezvyšovali tie hormony a nezistila to ani pri testoch vidiš všetko je možne
je to mozne a odpoved najdes v hocijakej lekárni, sprav si druhý tehu test. Prešli 2 mesiace...
@ketrinn fuuha to si ma teda vyplasila, tak predsa len sa take uz stalo... No, ja sa uz ani nebranim kebyze to nahodou bolo tretie babo 😀 Ale zda sa mi to take nepravdepodobne po negativnom teste a aj potrdeni gynekologa, ze tehotna nie som... No zajtra nabehnem do lekarne a dalsi test, som zvedava 🙂 Tak ci onak sa budem musiet zase objednat...
Dakujem za prispevky, ozvem sa zajtra ako som dopadla. Aspon som pobavila s tym nazvom ako vidim 😀 😀
Tak napisem ako som dopadla... Aj tentoraz bol test negativny, takze skoro urcine bude napricine nieco ine... Este pockam tyzden, dovtedy by mi mali prist aj vysledky zo sterov, tak snad je vsetko OK. Este ma napadlo ci sa taketo nieco nestava pri tom mimomaternicovom tehotenstve, ale to uz asi vymyslam so vselijakymi diagnozami 😲 No uvidim o tyzden.
aj pri mimomaternicovom by bol s najvacsom pravdepodobnostou test pozitivny,na mimomaternicove sa vacsinou dojde pri USG,ze test mas poz. ale v maternici nic nie je, len sa to najde niekde inde,kde to nema co hladat 😉 A ked nemas stale istotu,tak chod na gyndu,tam nech Ta pozru aj USG,ale podla mna to tehu nebude,skor poriadne rozhadzany cyklus.
Ahojte poraďte niekto: 17.9 som bola na preventivke brali mi krv, vysledko všetko OK.Poslednu menštruaciu som mala pred tyzdnom 27.9 a uz asi 4 dni mi je akosi zvlastne, nechuti mi jest,pobolieva ma hlava,som unavena proste nie vo svojej koži 😒 Mohla by som byť tehotná??? neukazali by to krvne testy? a mala som aj menštruaciu....nema niekto podobnú skúsenosť???
Ahojte, tak ja stale nic... Znova si urobim zajtra rano test, a ak bude negativny, volam gynekologovi. Je to naozaj cudne, ma po tabletke escapelle, testy vychadzaju negativne, sono nic neukazalo, a cez to vsetko mam tehu priznaky (mam za sebou uz 3 tehu).
Tak mam taku otazku, myslite ze sa mohlo predsa len stat, ze som tehu a na tom sone lekar este nic nevidel, ze by bolo take malinke? Ako citam, testy sa myslia casto, ale sono? Poslednu MS som mala 10 augusta, tzn ze ked mi robil lekar sono, ak som bola priblizne 6TT. Nerobil mi vaginalny, ale obycajny, a velmi velmi rychlo... 😨
Este by som dodala, ze ak som otehotnela, tak to bolo hned na druhy den po MS... Cize okolo 15. augusta a na sone som bola 26. septembra. Dakujem 🙂
@miskafl ahoj, ak ti nerobil vaginálny utz, tak nič vidieť ani nemohol. V takom zízkom štádiu tehu to nie je sez brušnú stenu vidieť. Skús si kúpiť citlivejší tehu test - tuším sa volá Rapid a na vzorke prvého ranného moču to over 🙂 Držím palce nech je výsledok taký aký si želáš.
@miskafl moja kamaratka po uziti escapelle nemala menzes pol roka a dalsi pol rok mala problemy ..tiez jej bolo vselijako ale to rpeto lebo ta tabletka jej uplne rozhadzala ajjcyklus aj hormony ... vtedy si povedala ze nikdy viac neuzije escapelle...a co sa toho sona tyka tak to vobec nemusel vidiet na normalnom sone...ale zato testy teraz by ti uz museli ukazat // ved uz by si bola v cca 8 tt to by hadam uz kazdy test musel zachytit
Ahojte, tak konecne som vcera dostala MS 😉 A vsetko to ako som sa citila - bolenie brucha, depky, pocit na vracanie... zato vsetko zrejme moze ta tabletka... No branila som sa uzivat HAK, ale teda po tejto skusenosti s Escapelle, po nehode s prezervativom, si teda myslim, ze HAK bude predsa len lepsia volba... Uz som ju aj zacala vcera uzivat... Vzdy som chcela 3 deti, no ale po tom, co som mala v jednom tehu problemy a musela som prist o babetko v piatom mesiaci, uz viem co ma vsetko caka za vysetrenia a tak (kedze som potom porodila krasneho zdraveho syna 🙂 ) a ten strach, som si povedala ze tretie uz nikdy... Ale tak clovek nikdy nevie, mozno v buducnosti ma ten strach prejde a HAK vysadim.
Kazdopadne dakujem za vsetky reakcie, aspon sa niekde mohla vyrozpravat, pomohlo mi to prezit ten stres 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miskafl myslim ze escapelle ti paradne rozhadzal cyklus,,, naspat ku gynekologovi na vyvolavacku asi najblizsie 🙂
P.S.
podla nazvu temy som sa zlakla, ze ci sa pytas ze si otehotnela po gynekologickom vysetreni 😀 😀 😀