Boli ste približne v 5. týždni a testy nesilneli, stále len mini duch a boli ste tehotné?

matulla49
17. nov 2021

Ahojte no ja uz neviem čo so sebou , neplánujem ešte babo , ale tento mesiac pozorujem na sebe rôzne zmeny . Testy som si robila a stále len duch , ktorý je síce na každom teste ale musím ho nakláňať aby bol dobre viditeľný . Menštruáciu mám nepravidelnú , momentálne mešká cca 10 dni , ale keď uz nív netušiaci priateľ včera na mna , že myslím , že si tehotna zasa mi to začalo vŕtať v hlave . Je možné , žeby som bola uz v 5 týždni a test nesilnel poprípade nezachytil hcg ? Nedávno som sa bola ockovat , som fajčiarka , takze dosť mi to vŕta v hlave tá neistota mi už lezie na 👱‍♀️ , termín u lekára mám až o mesiac .
Ďakujem krásne za reakcie

ki_ki2
17. nov 2021

Ja som mala na prvý deň meškania už peknú zreteľnú čiarku a pekne silnela. A vieš kedy si mala ovuláciu ? Ak máš nepravidelný cyklus a nevieš s istou kedy si ovulovala mohla byť posunutá a v 5tt týždni byť nemusíš takže ešte neukazuje dobre čiarku

simca06022011
17. nov 2021

podla mna tam nic nie je, kludne vydrz este... ms bud dostanes, alebo nie. Skus test o tyzden/dva...

ls85
17. nov 2021

@matulla49 myslim, ze tehotna asi nebudes, testy su velmi citlive a uz pred meskanim menstruacie vedia ukazat tehotenstvo. Ak nechces cakat na gynekologa, opytaj sa praktickeho lekara, ci by ti nevzal krv na hcg.

anjelicek26
17. nov 2021

@matulla49 minimálne hcg spôsobuje aj tumor, cysta či skorý prechod. Treba k lekárovi.

matulla49
autor
17. nov 2021

Ďakujem za reakcie , len mi vysvetlite či je potom normálne že na každom teste mám toho mini ducha , dnes poobede takto , pred dvoma dňami som úplne myslela že už konečne dostanem kramy cítila som všetko s tym spojené a nič , určite pôjdem aj k tomu obvodnému , tak ešte raz ďakujem

ls85
17. nov 2021

@matulla49 moze ist o biochemicke tehotenstvo, ale toho ducha takmer nevidno

tessa2299
17. nov 2021

@matulla49 tieto testy tycinkove nemam rada. Duchuju. Cize za mna kanaliky

panda21
18. nov 2021

Mne to príde sivé, ako kanálik

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre