Ahojte poraďte mi, bolí ma pravý vajecnik a maternica.
Som 4 5 DPO.Pocas plodných dní a ovulácie sme išli na plno lebo chceme miminko.Mam výtok Biely do hnedá.
Myslím si že uhniezdovanie to nebude 😒 je to ešte skoro čo si myslíte vy ??? Poraďte mi 😭😭.
@sunshine_18 Neviem no nechcem byť sklamaná.Ms som mala 26.2. a plodné dni začínali mi od 7.3 pohlavný styk som mala 2.3, 11,3 a 12,3 ovuláciu som mala cca 12 13. A teraz mám silnú bolesť vajecnika a maternice je to ako keby začala ms.
Prechladnúť som sa nemohla keď som celi deň doma.
@slneq no ja som mala tiež ms 26.2. A ovuláciu 11.3.
@sunshine_18 Aha tiež sa snažiš o mimi? Máš deti? Lebo ja nemám zatiaľ deti neviem ako to je kedy sa uhniezdi či sa už mohlo uhniezdit za ten čas
uprimne, nemyslim si, ze dnes by so mala akykolvek priznak, na to je este velmi skoro, vajicko este ani nemuselo doputovat do maternice ak sa podarilo a oplodnili ste (trva to 5-7 dni kym sa spoja, doputuje a zacne uhniezdovanie), skor to vyzera na ovulaciu, nemohla si ju mat posunutu? kazdopadne pockala by som bud, ci bude menstruacia meskat a potom spravila test alebo minimalne 5 dni, na 10 DPO by mohol nieco ukazat, za predpokladu, ze ovulacia bola, ked si myslis, ze bola
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@slneq môže sa uhniezdit 5dpo ale je to zriedkavé, za nejaké 4dni skus 10tkovy test