Ahojte,
už 4 dni ma bolí pravý bok - ide to až do chrbta, slabín, podruška a napravo od pupka. Nie je mi nejak výrazne zle, ani na vracanie, len je to nepríjemná bolesť. Cez Vianoce som mala chrípku. Kamarátka ma teraz vyštrašila či nie som tehotná. Posledný styk, ktorý bol síce chránený s kondómom, ale nie som si úplne istá či vytiahol naozaj včas bol 23.11 - prvé dni ovulácie. Odvtedy som mala 10.12 normálnu menštruáciu, teraz mi zase skončila ovulácia. Myslíte, že by to moho byť tehotenstvo? A ak nie, čo takto bolí?
Viem, že nie ste doktori, ale teraz majú obvodný aj gynekológ dovolenku a zase nie je to taká bolesť, že by som s tým utekala na urgent. Ďakujem.
Ak chceš May istotu správ si test. Pravdepodobnosť tehotenstva je minimálna
Sprav si test ale nemyslim ze to bude tehotenstvo. Nie je na pravo od oupka slepe crevo?
nie podla mna na 100% nie si tehotna ale ak si chces byt ista sprav si test 🤷♀️
@sanna22 áno, si tehotná
Mňa presne tak bolelo slepé črevo
Mna tak isto bolelo slepe crevo kazdym dnom viac az som sla rovno na operacny stol z pohotovosti
Hádam je jedno, či stihol vytiahnuť, či nie, ak to bol sex s kondómom. Potom menzes, neviem, na základe čoho by si mala byť tehotná.
Zastavene vetry🤔🙄
ja som raz mala neznesiteľné bolesti v pravom boku, myslela som, že mi to ťahá od chrbtice, vtedy mal drobec pol roka a dobrých 8kg, nevládala som ho nosiť. Bolesť bola taká ostrá, že som si nevedela ani sadnúť. Šla som na urgent a keď mi dr. povedal, že sú to zastavené vetry, cítila som sa veľmi trápne. Podozrenie ale bolo aj na slepák, žlčník, obličky.
Nemyslím si,že si tehotná. Môže to byť aj slepak, prípadne nieco z tráviaceho traktu. Ak Ti bude horšie, choď na pohotovost.
Skoré uzdravenie!
Keď si mala sex s kondómom, tak ten kondóm je práve na to, aby nemusel muž "vyťahovať včas"
Bolest pravého boku, netuším ako prišla kamoška na to ze to bude priznak tehotenstva 🙈
Skôr to slepé črevo by som tipla aj ja
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mala si chraneny prerušovany styk, potom menštruaciu a z čoho by si chcela byt tehotna?
Či vianočný zázrak myslíš?
Ten bok ta môže bolieť z hocicoho, mohlo to byť aj tou ovulaciou ( ktora inak trva iba 1 deň nie viac ostatne su iba plodne dni)
Na pravej strane to môže byť aj od žlčnika, slepe črevo, kríže, ?