Bolestivé prsníky ako príznak tehotenstva

adria7
5. nov 2020

Ahojte, mám veľmi bolestivé prsníky a sex sme mali asi 10 dní dozadu.MS mám dostať až budúci týždeň cca v Ut-St 9-10.11.2020.Môže ísť o príznak tehotenstva?Nie je to nejak skoro?Ďakujem.

snazilka_bio_mamka
5. nov 2020

može isť o príznak PMS aj tehotenstvo. Je strasne skoro na takéto úvahy

vandica
5. nov 2020

Bolievaju ťa prsia aj pred MS? Mňa začali bolieť prsia tiež týždeň pred MS, ale prikladala som to MS, lebo vždy ma týždeň pred boleli. No MS neprišla a prsia boleli ďalšie 3mesiace. Takže určite to môže príznak tehotenstva. A zvlášť áno ak ťa pred MS nebolievaju.

luciador
5. nov 2020

@vandica Presne to isté ako ja 😊 a keď neprestávali bolieť a ms nikde, hneď som spravila test a na ňom koľajnice jak svet 😄

adria7
autor
5. nov 2020

@vandica preveže nebolievajú...Ale nemôže to byť nejaký výkyv hormónov alebo niečo také?

tamvtme
5. nov 2020

Mna vzdy pred MS bolievali a ked som bola tehu, cakala som meskajucu MS, brusko pobolievalo ako vzdy a prsia nic, bolo mi to podozrive 😀 takze u mna naopak

luciador
5. nov 2020

@tamvtme Sranda 😁

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vandica
5. nov 2020

@adria7 to neviem, aj to je možné. No istejšia budeš o týždeň keď nepríde MS 🙂

tatranka4
5. nov 2020

Ja mávam takýto príznak pms bolesti prs

dagmar13
5. nov 2020

@adria7 u mňa prvý príznak 😂 nechápala som prečo ma tak strašne bolia a 4 dni pred ms tehu test ukázal 2 čiarky...

adria7
autor
9. nov 2020

Dnes som teda mala dostať MS,test negatívny...Zajtra idem ku gynekológovi,tak mu asi poviem nech mi zoberie krv na HCG aj na hormóny všeobecne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre