ak mam uz skoro mesiac na dotyk bolestive prsia.o tyzden by som to mala dostat.dva tyzdne po menzese som pocitovala tlak a bolest v bruchu ako pri menzese...bolo mi zle..nechuti mi jest..robila som si aj test,ale bol negativny..ma niekto takuto skusenost?🙂
@smejko 90 ja som mala vždy pred menštruáciou bolestivé prsia, niekedy aj stále... aj v podbrušku ma pobolievalo, ale to môže byť aj ovuláciou alebo prechladnutím...
hovoríš, že si mala len dva dni menzes čo nie je dobre :/
alebo čakaj teda či dostaneš... keď nie, potom si urob test, a ak bude neg tak utekaj gyndovi 🙂
@smejko90 rieš až keď ten menzes o týždeň nedostaneš, prečo riešiš niečo dopredu? prsia pobolievajú aj mňa, tiež mám nechuť do jedla, býva mi zle a nie som tehotná! čakaj a potom šup k lekárovi, ten ti povie viac ako my tu.
no uvidíš...ak nedostaneš menzes tak sprav test....ja som zistila že som tehu v 7tt a to až vtedy ked mi bolo zle od žalúdka nechutilo mi jesť a bola som stále taká malátna....až potom som pochopila prečo som mala aj bolesti prs a aj v podbrušku... 🙂
lienka,hruska..dakujem za odpovede.tak ja si ten tyzden pockam a uvidim...🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a este som zabudla..menzes som mala druheho feb.ale len dva dni...