Bolestivé kríže - skorý príznak tehotenstva

malulienka
11. feb 2021

Ahojte, je možné že v skorej fáze tehotenstva bolia veĺmi kríže? Na test je ešte skoro

zuzana18072020
11. feb 2021

moze byt

ivver
11. feb 2021

Mne dnes test ukázal.. Posielam fotku, a kríze ma teda bolia.. Som vyhadzana, a taktiež ma pobolieva podbrušku, tak asi su5 to príznaky

ibajaanikiny
11. feb 2021

@ivver presne take priznaky som mala ja,presne tento test a presne takto mi ukazal 2-3 tyzden. Bol to sok,myslela som si,ze uz pride menstruacia,presne tak ma boleli krize,prsia,podbrusko...

malulienka
autor
11. feb 2021

@ibajaanikiny neviem ale u mňa to asi teda tehotnosť nebude.Tá bolesť mi vystreluje už aj do nohy, obávam sa že to bude zápal😢čiže návšteva lekára ma neminie.

malia18
16. feb 2021

@ivver Ahoj, koľko dní od styku si si ho robila? Ďakujem vopred za odpoveď 💓

ivver
16. feb 2021

@malia18 tento som si robila až 2 dní po vynechaní MS
prvý test som si robila klasicky kazetkový ten mi ukázal slabú čiarku 10 11 DPO 🙂

christinka1
1. mar 2021

@malulienka môže byť... U mňa tiež prvé boli kríže, bolesť v podbrušku, bolesť pŕs a ešte predtým hustý biely výtok

alienkami
1. mar 2021

@malulienka ak je ešte skoro na test a bolesť vyžaruje do nohy, zrejme bude niekde zacviknutý nerv. Posunutý stavec / platnička, opuch...
Ak je tam zápal, skús toto (mojej mame to pomohlo pri zápale sedacieho nervu):
kríže si pretri liehom (aspoň 60%), do toho istého liehu namoč kúsok gázy alebo vreckovku a poriadne vyžmýkaj, kríže natri tenučkou vrstvou medu a prekry tou vlhkou handričkou. Keď sa med vstrebá a handrička vyschne, odpadne... treba dať nový obklad (zase vyčistiť liehom...)

smejulinko
7. mar 2021

@ivver ahoj ja to mám podobne, prvé príznaky boli kríze a nafúknuté brucho, aj máš ďalšie príznaky akrem zväčšených Prs... poriadne ešte neviem v ktorom týždni som lebo ja to mám všetko posunuté aj ovulácii...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre