Ahojte 12 deň meškania menzesu... Už som sem písala dávnejšie meriam si bazalna teplotu ta sa pohybuje medzi 37.1_37.3....keď som mala dostať menzes aj som taký pocit mala ale ináč teraz žiadne príznaky iba bolesť v podbrušku viac menej bolestivé bradavky...test bol aj dnes negatívny a myslím že k oplodneni mohlo prísť 11.9. Doktorke idem budúci týždeň... Myslíte že môžem byť tehu aj keď mi test nič neukázal alebo mali ste niečo podobné..
@dufajka2017 kludne mozes byt v tom. Uvidis, co ti povie doktorka ale je velka pravdepodobnost. Niekdy sa stane, ze test zle ukazuje
Zrejme mas hladinu hcg este nizko a tak je test negat, ale kludne mizes byt v tom.
Zelam ti to uz podla name dufajka poznat ze dufas ...no ak sa nepodari nevesaj hlavu su aj ine moznosti.....treba bojovat a ist si za svojim.
Inak ak nic tak skus kvapky gynex a naozaj na to nemysliiii stale
Ďakujem no uvidíme veľmi túžime po babetku ale nejako sa na to ešte neúpinam že by som Mohla byť hlavne po tých negatívny testoch :/určite vám dám vedieť ako som dopadla u doktorky
Mne meskal menzes 4 tyzdne a az potom test ukazal dve ciarky 😉. Drzim palce 🙂.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
kúp si iný test - od iného výrobcu...
Rozne druhy testov skus a aj druha "pol ciarka"sa rata😉
Baby... Tak včera večer ma bolelo podbrušku na ľavej strane... Dnes skoro ráno ako som šla do roboty som si našla trosku bledej krvy.. Nevoľnosť a trošku bolesti brucha.uhnezdenie to asi nebude to by bolo neskoro od odpolodnenia.. Asi tá mrcha po 13 dňoch predsa len príde :/
To moze byt aj ovulka aj menzes
@nelinka2009 podľa kalendár by som mala dostať ovuláciu teraz v utorok... Asi to bude menzes a opäť začne kolobeh na snaženie sa 🙂 som síce sklamaná ale tak nevzdávame sa
@dufajka2017 koľko sa snažíte? Kúp si ovu testy choď na istotu. Popripadne ešte k lekárovi dá ti lieky nie je možné potom ak ste obaja zdraví aby sa nezadarilo. Držím palce
@dufajka2017 nebud sklamana... Aj to snazenie ma svoje caro... Napr. moj mm sa snazil velmi rad... 😁😂😁😂 nesmies na to mysliet, naozaj dceru sme pocali na chate... Kde som si bola ista, ze ked uz rok a pol nic, tak uz nice nebude a aj tak sme boli na dalsi mesiac objednany do centra, tak ze si poslednu chatu uzijem... Dam si oblubene ruzive vinko, zapalim cigu ... Som prestala kvoli babatku.... A bolo... A syna sme pocali v mesiaci ked bol muz na sluzobje a dona bol jeden vikend... Sex sme mali 2 krat... Si zo mba robili srandu, ze je od postara... 😁😂😁😂 ale tu podobu nezaprie... Tiez som si bola ista, ze vtedy sa to urcite nepodari... Psychika rpbi vela, ale viem, ze je tazke nemysliet, nedufat...
@silverrko ďakujem krásne áno berieme aj vitamíny testy sme mali dobré ale asi není ešte ten čas neviem snažíme sa dá sa povedať tak pravidelne 5 mesiacov. Není to veľa ako mi aj doktorka vravela ale keď človek túži po dieťatku príde mu to ako nekonečný čas...
@nelinka2009 samozrejme "plodenie" má veľké čaro určite nevesam hlavu ideme ďalej snažiť sa samozrejme budeme a nevzdáme sa 🙂 len presne ako píšeš je to ťažké na to nemyslieť 🙂 ďakujem za pekný komentá aspoň som sa trosku usmiala 🙂
@dufajka2017 a ovu testy robíš? Však kašli na počty ...plodné neplodne každá má inak..takto pôjdete na istotu.
@nelinka2009 :D haha
@silverrko minulý mesiac som si robila bazalnu teplotu si meriam.. Veď je prednami ďalší mesiac skúsime znova 🙂 poradím sa aj s doktorkou aj tak k nej idem a uvidíme čo čas ukáže 🙂
@dufajka2017 kašli na meranie test máš najlepší..sa budeš iba sledovať.
@dufajka2017 nepoznám ani jednu z okolia kt by sa to takto nepodarilo hneď...s predp.ak ste obaja ok
@silverrko no ja poznám aj také ktorým sa to tak nepodarilo... Ale samozrejme to vyskúšam pravidelne a uvidíme ako to vide 🙂 každopádne ďakujem za rady a názory
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dufajka2017 mozes byt na zaciatku tehu mozno 3-4tt a vtedy este ani test neukaze. Mne ukazalo az v 6tt // ciarky. A rob si rano test