Zdravím vás ženy, ide o to ze mi mešká menštruácia 6 dní a od včera mam neskutočne bolestivé bradavky ani tričko, vodu na nich neznesiem... Dvorce mam trosku citlivé ale bradavky hrôza no a celkovo prsníky nebolia len tie bradavky... S manželom mávame nechránený styk... Dnes sme mali sex 2krat a vždy som po ňom spinila ale úplne bledoruzovo myslela som si ze sa rozbieha menštruácia ale teraz večer už nič chvíľu som mala aj bolesti ale prešlo... Tak sa vás pýtam myslíte že by som mohla byť tehotná respektíve mali ste to niektorá takto a zistili ste ze ste tehotná alebo co by to mohli byť? Ďakujem za normálne odpovede, typy odpovede co tak skúsiť test atď. Neprosím ide mi čisto len o vaše skúsenosti... Samozrejme ze si najbližšie dni ak sa MS nerozbehne pôjdem kúpiť test
Takto narýchlo to znie ako tehotenstvo, správ si test čím skôr a uvidíš..
Sprav si test a za tým ti viacero žien poradí 🤗 u mna bolesť pŕs znamenala tehotenstvo, ale aj tá citlivosť bola asi 2 dni
Ešte jedna otázočka... Je pravda ze babo je živene telieskom do 8tt?pretoze ja som ani nevedela ze som tehu a brala som antibiotiká no a ak by som náhodou bola ci to nevadí 😥
Na tie antibiotika sa musis opytat lekara. Ked sa embryo prichyti v maternici, latky z tvojho tela sa dostanu do jeho tela. Ale nestresuj. Je vela antiobiotik, ktore su dovolene a neskodne v tehotenstve. Ak ich este beries, radsej hned zavolaj lekarovi.
@andreatytler no super ach 🤦♀️😥beriem biseptol ten je zakázaný... Ale ja som ani nevedela ze som tehotná a pred začatím brania som mala negatívny tehotenský test
Ano prve teho to bolo presne take tie bradavky ako nikdy v zivote ze aj sprcha bolela. Po sexe som ale nikdy nespinila a bol aj v den tTP ale kazdy je iny. Urob si test a neber ore istotu ziadne lieky teraz.
Urob si ten test hned teraz a budes vediet. Nie je mozne ze to spinenie a bolave bradavky su koli antibiotikam?
Ak si tehotna, zavolaj hned lekarovi, oni ti povedia ohladom tych liekov.
Dufam z ti vsetko dobre dopadne.
@miadi to bolo úplne bledoruzove také som nikdy nemala stávalo sa mi ze som po sexe spinila ale to bolo 1-2 dní do MS a hnedé špinenie ktoré sa ešte v ten deň spustilo na normálne krvácanie...
@andreatytler pôjdem dnes kúpiť test, fu to neviem myslíš ze by to mohlo byt aj z toho? Beriem tie antibiotiká niekoľko dní a bradavky začali bolieť až teraz pri tom meškani... Špinenie mam len po sexe inak vôbec nič... A ďakujem
Bledoruzove znamena ze je to vela vytoku+ troska cerstvej krvy. Urob si test 5dni meskania by malo ukazat hrube kolajnice. Ak bude negativny tak ti Mozno aj lieky rozhodili cyklus.
ahoj, neviem, či tu ešte si, ale mám presne teraz tvoj prípad, len s tým , že M-ko som mala, ako si dopadla, vtedy? Bola si tehotná, alebo to bolo z antibiotík, myslím bolesť bradaviek.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zabudla som ešte napísať ze ma zo všetkého napína a občas ma pichne v podbrušku