Ahojte babenky. Mam zmiesane pocity.. Minuly mesiac som bola na laparke vajecnikovej cysty. Odvtedy som mala 23.3.men.. Ale od 2.4. Ma kazdy den bolia prsia a su naliate.. S priatelom sa riadime metodou plodnych a neplodnych dni,tak v dobe"plodnakov" si davame pozor. Myslite,ze to moze byt zapal,alebo hormony? Ak mate podobnu skusenost, prosim sem s nou.. Dakujem =)
@zizzizirixy ahoj moja mozez byt tehotna aj nemusis ale niekedy po laparoskopii sa hormony mozu posaskovat aj ja som bola po laparoskopii a hormony mi robyly sarapatu napis potom ako si dopadla
Tento piatok a sobotu cakam men.,tak uz sa neviem dockat konca tyzdna =) prsia sa mi zdaju byt naliatejsie najma rano a vecer,dost bolia citim v nich napatie ci tlak..
@zizzizirixy no ja mam ten isty problem len mna prsia bolia uz dva tyzdne od mrchy az do teraz, je to nenormalne ☹ a tak strasne ze mam o dve cisla vacsie...musim dokonca spat aj v podprsenke lebo je to ukrutna bolest, neviem co robit ,testy negativne idem sa zblaznit doktorka tiez nic nevidi a to uz boli 4 tyzdne od sexu....este aj mrchu som mala....dnes zas idem testovat, lebo zosaliem 😖 tak ti prajem aby si nemala zmatok v hlave tak dlho ako ja 😀 nenapisala si kolko si od pripadneho oplodnenia alebo sexu ak je to uz nejaky dlhsi cas skus testnut nejakym kvalitnym testom to je asi jedine co mozes teraz urobit aby ta to ukludnilo, a daj potom vediet ako si dopadla ci dosla mrcha a tak, mne sice aj dosla ale problem pokracuje tak vela stastia 😉
no my sme skoro ako kraliky =) xi, milujeme sa da sa povedat denne.. cize moze byt, ze som v tom, ale nemam ten pocit... tak uz len cakat. Beries antiku?
@jasminetea ake vysetrenia Ti robila doktorka? daj vediet ako Ti dopadol test. Mas aj nejake ine priznaky tehu, ci Ta trapia "len" prsia?
no neberiem HAK, a doktorka sa pozerala len cez ultrazvuk, mam bolesti v podbrusku niekedy velmi a niekedy nic, takze neviem, ono moze to byt tehu priznak aj nemusi 😒 a tie prsia ma trapia asi najviac lebo fakt doslova nemozem nic robit a aj modre zily mam na nich a na nete ked hladam tak ciste tehotenstvo 😖 , ale najhorsie na tom uz je moja psychika, lebo na jednej starne teoreticky nemozem byt tehu -testy neg. ale na druhej strane, nenasla som nic z coho by to mohlo byt...jasne dam vediet ale budem sa testovat poobede takze dufam, ze to bude spolahlivy vysledok, dufam ze tam budu testy dva tak pre istotu aj na zajtra rano...a ked teda ty nevies presny datum tak skus pockat na tu mrchu vsak par dni uz vydrzis, a ak mas nejake silne priznaky testni ved za to das len 3 - 4 ecka 😉 ale ja som take mierne bolesti prs mala par mesiacov dozadu a vtedy by som dala ruku do ohna za to ze som tehu 😀 a nebola som a ked to mam porovnat s touto bolestou tak to bolo nic, tak ak ta nebolia velmi velmi ...tak to je pravdepodobne PMS 😵
@zizzizirixy
@jasminetea necham sa prekvapit. Naozaj ta psychika robi starsne vela. Inac o tehotenstve som uz citala vela clankov a najviac ma udivil clanok o zene, ktora zistila, ze caka dieta az, ked sa jej dostavili porodne bolesti... nemas problemy so stitnou zlazou? Lekarka Ta neposielala na endokrinologiu?
Nas neplodny den sa vola Viliamko 🙂 Chceli sme par mesiacov pred vyrobou druheho dietata vyskusat tuto metodu a fungovala jeden mesiac 🙂
@zizzizirixy nie, lekarka neriesila nic , absolutne nic nepovedala, len ze nic nevidi (tehu) a ze ak chcem moze mi dat lieky proti bolesti...no odmietla som lebo mna nebolia prsia len z pms...neviem co robit pockam do dalsej MS ( ak vobec pride) a potom to budem riesit z vascim odbornikom, lebo lekarsky pristup je niekedy uplne nedostatocny...hlavne ked mala tesne pred obedom a ja som bola jej posledny pacient 😀 zatial sa spolieham na testy, uvidim dnes 😉
@zizzizirixy kludne to môže biť pms mna bežne po ovulacii blia prsia jak šlak.
@nibiru mna to zmiatlo,lebo je to po prvy krat a to rchu uz nejaky ten rok... No telo stale dokaze niecim p =)rekvapit ako tak vidim 🙂
@jasminetea ako test?
@zizzizirixy UMNA SA PRVY PMS OBJAVIL V 21R. POTOM MA DAKE ROKY POTRAPIL A SAM ZMIZOL TERAZ SA OBJAVIL A TO MAM PO 30 Z NICOHO NIC UZ SOM SI MYSLELA ZE SA ZADARILO A NIC TO SU HORMONY.
@nibiru tak uvidime. Myslim,ze je to prave po laparke,i ked od nej uz 1mrcha bola.. A hned ako zacali plodne dni,zacala aj bolest a naliatost v prsiach a trva stale,co ma vyviedlo z miery. Uz mas deti?
@zizzizirixy ano jedno teraz sa snazíme rok ja som začala s fytosojou teraz 2 cyklus a hned prvy didi naliate ani spat zdvihli sa teploty bt vysoke krasa a nič teraz sa teploty ustalili aj prsia až tak nebolia ale naliate su,laparka asi nastartovala pekne tvorbu hormonou 😉by si neverila ja ked som ostala tehotná nemala som žiadne priznaky až na implantačne krvacanie na 25dc inak mi nič nebolo do 3m ani som enverila že som tehotná a predtým každý mesiac mi bolo všetko 😀
@nibiru to je az neuveritelne.. Tak ja zvedava ako to bude u mna,lebo uz si myslim vselico..
@zizzizirixy ja som na tom rovnako, 6 testov negativnych a inak priznaky teh 😀
No ako tak citam,tak budem aj rada ak by som bola v tom.. Hoci by som to nemala najjednoduchsie,vidim ze otehotniet je este tazsie..
@zizzizirixy negativny 🙂 tak zatial to beriem vazne 😀
@azarijka hehe 😀 😀 😀 podobne
@jasminetea tak to mi je zahada.. Ja zajtra idem na kontrolu ku mojej lekarke,som zvedava,co mi povie
@zizzizirixy drzim palec 😉 daj vediet potom
Tak verdikt vyneseny. Je to sposobene hormonmi, pravdepodobne zvyseba hladina prolaktinu
Tak neviem ci ti gratulovat alebo nie 😀 😀 😀 tak ti aspon gratulujem k vyrieseniu problemu 😉 😉
Dakujem =) je dobre vediet na com clovek je,aspon po tej zdravotnej stranke. Verim,ze Tebe sa tiez coskoro podari zisti pricinu tazkosti s prsiami..
@jasminetea ahoj,mne dorazila mrcha o 3dni skor ako zvycajne,ale naliatost a bolestivost ustupila,takze uz mam pokoj. Ty sa mas ako?
ja sa mam tak, ze bolest neustupila velmi, trosku ano ale bolia stale 😀 😀 a este k tomu mam asi o cislo vacsie...co je fajn 😀 ale stale neviem, mozno hormony blaznia, ja mam mat mrchu za dake 4 dni tak uvidime, ale ked som sa este testovala potom vsetky negativne 😉 super teda ze uz mas po tom 😉
@zizzizirixy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mozes byt tehotna