Ahojte dievčatá, v utorok som mala dostať menštruáciu. Pociťovala som v ten deň klasickú menštruačnú bolesť a rovnako tak aj ďalšie dva dni. Len to krvácanie vôbec neprišlo. Doteraz som ju vždy dostala krásne načas. Prosím vás o môže ísť?
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Mozes byt aj tehotna mna na zaciatku bolelo brusko skoro 2 tyzdne.
Ahojte baby uz mesiac s priatelom sa snazilkujeme kazdy treti den, tento tyzden som mala asi aj ovulku, myslim si podla hlienu, piatok bol najvyraznejsi a aj sme snazilkovali potom vsak som mala trochu cervenej farby na nohavickach ale nie moc a cely tyzden ma boli podbrusko resp vajecniky ... nemate niektora z vas nieco podobne...? Najviac ma trapi ta bolest v podbrusku ... nemavam to .. iba vajecnik ma vzdy bolel max dva dni pri ovulke. Diky .. ps : test som si robila dnes a je negativny ale aj tak by mi nic neukazal z tohto tyzdna... skusala som ci sa nepodarilo pred 2 tyzdnami
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Čo tak navštíviť lekára ? Môže to byť cysta, aj niečo horšie. Bolesti pri menštruácii sú normálne ale bez krvácania nie .