Ahojte baby...chcem sa spytat ci uz ste sa niektora s tym stretli a pripadne ako to dopadlo....naposledy som mala mršku 12-15.4 mavam cca 30dnovy cyklus a prvy krat sa mi stalo ze tyzden pred mrskou som mala 5,7,8.5som mala len rano taky jemny vytok taky hnedo ruzovy....odvtedy ani naznak po mrche dnes som uz 45dc a vcera a dnes som mala take silne pichanie v lavom vajecniku co to moze byt.Ide o mozne tehotenstvo alebo skor o nieco ine??o babo sa snazime 2roky inak test som si robila tesne po tom ako som mala ten vytok a test bol biely mam skusit radsej dalsi??dakujem
@bonaqa2013 teraz ma cakaju 2dni volna takze doma budem minimum na nohach...mam si podla teba spravit test alebo radsej este pockat??
@mima207 kľudne si sprav test. Aôe ten kĺud si dopraj
Pokiaľ je to bolesť stále na jednom mieste, môže ísť aj o mimomaternicové tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Však som to už napísala, kde to odišlo.... Môžeš byť tehu, len tá bolesť vaječníkov sa mi nepáči. Pri 2 tehu som mala bolesť a o niekoľko hodín som skoro potratila - bola som vtedy v 8tt. Predpíš si kľudový réžim....