Ahojte baby. pred tromi dnami sme sa začali s priatelom snažiť o babatko, no už od včera rána mám bolesti v podbrušku. stalo sa vám to už niektorej ? vopred dakujem za odpovede. každá odpoved snád pomože 🙂
lenže mne sa to ešte nikdy nestalo. ani počas "mrchy" som nikdy nemala bolesti
@niki1803 mňa tiez vcera poriadne bolelo,dufam ze to bola ovulka 😉
@niki1803 ...ja som to tiez ešte takto necitila...resp.neuvedomovala som si to...az teraz ked trochu sledujem cyklus
no najhoršie je že ja ju mám uplne nepravidelnú a preto si ju sledovať velmi neviem 😒
dakujem za rady 🙂
@niki1803 ...nie si sama...mavala som 28 az 47 dňový cyklus )))pomáha mi aplikacia v telefone...tak som v tom trochu zorientovanejsia))))
no skorej by som brala to uhniezdovanie :D niesom zrovna z tých trpezlivejších :D
@kaatuuskaa
@niki1803
ja mam tiež aplikaciu v mobile mam PCO takže som mim o niekedy z cyklov mojich takto to krasne vidieť aj u dr. sa lepšie viem zorientovať keď s pýta na niečo 🙂
@mamjka ...presne tak...kalendarik by mi nestacil (slabsia forma PCO)...a v apke si mozem znacit vsetko...vypocitava predbežné statistiky 🙂 😉 🙂
dakujem pekne za rady 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@niki1803 jasne, vzdy pred mrchou a v case ovulacie mam tlaky 🙂