Dobrý deň, menštruácia mi mešká už presne týždeň avšak už dva dni mám občas bolesti v podbrušku ako pri menštruácii. S partnerom máme nechránený pohlavný styk. Je možné že môžem byť tehotná alebo to môže byť niečím iným? Test si ešte nechcem robiť zatiaľ aby bol výsledok čo najspoľahlivejší
@timmie_m 😂😂😂 mame nechraneny styk.... Muzem, byt tehotna, To jako vazne otazka? Bud ti poradi tehotensky test nebo vestecka gula. Muzes hadat dvakrat co je presnejsi, ale z matematickeho hlediska mas 50% sanci ze jsi tehotna. (p.s: zaroven 50% sance ze nejsi, vestecka gula ti to nepovie)
Ja mám tiež už cca týždeň bolesti v podbrušku... Som 4mesiace po pôrode a ms ešte neprišla ani raz len minulý mesiac a mesiac pred ním slabé špinenie... Tiež si nedávame pozor takže možnosť tu je... Ale v tejto situácii nevychádzam z domu takže si nemám ani kde kúpiť test.. 🤣 Máš aj iné príznaky okrem bolesti v podbrušku?
Však ti už mešká týždeň...test si mala už daaaavno spraviť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@timmie_m pri týždňovom meskani už kľudne sprav test