Dobrý deň prajem ,chcela by som sa vás opýtať ,či niektorá z vás nemala takýto problém ...mám mierne tlaky v podbrušku ako pred menštruáciou ale dnes som 16DC a niekedy má na pár sekúnd Páli záha až ako keby som išla vracať ..pohlavný styk bol 11DC ..vôbec neviem čo mi môže byť ,prosím ak ste mali niekto takéto ťažkosti dajte vedieť ..ďakujem p
Ja,som 19 DC,pohlavny styk bol 13 DC ,tiez mam chvilami bolesti brucha tlaky,naliate prsia a dnes mi bolo nevolno.Ale treba len vydrzat ci bude meskat mrska
Ako chces vediet 5 dni po styku, ci si tehotna?
ja som mala priznaky po kazdom styku, fakt....hlava je mocny carodej, a ked som bola po samovolnom potrate a vykaslala sa na snazenie sa a cakala mrchu, ze snazenie odlozime po lete, sla som po vyvolavacku a dr mi oznamil, ze som tehotna, asi v 5 tt a ani priznak, ani na mysel mi neprislo, ze mozem byt v tom a preto ani priznaky neboli.
@atreja podľa mňa to je len upozornenie, že príde MS, moc na to asi myslíš, ja som nikdy takýmto veciam nič nepripisovala, lebo telo sa mení neustále a všetko naň vplýva.
Ešte som zabudla napísať že beriem Duphaston od 14DC do 25DC ...zatiaľ Vám ďakujem ,aspoň nebudem stresovať a volať doktorovi že niečo nie je v poriadku☺️Vo veľa článkoch som čítala že to môže byť cysta ,tehotenstvo a rôzne tak som sa radšej spýtala ..naozaj veľmoc ďakujem🙏
@atreja Ahoj, zelam skore tehu. ked si to silno zelas a toto moze byt aj priznak Duphastonu...kazdopadne je fajn, ze ho uz beries. Daj vediet, ako si dopadla 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Alebo nie si tehotná a nie je to nič vážne. Ovulácia, hormonálna nerovnováha, alebo len stres, či hľadanie symptómov tam, kde nie sú. Nad tehotenstvom premýšľaj až keď bude meškať