Dobrý deň, 11.12. mi mala prísť menštruácia a mešká mi doteraz, nemala som nejaké bolesti 11 tak som rátala že budú meškať.. už asi skoro týždeň mám silnejšie bolesti v podbrušku ako keď ich mám dostať a výtok poriadny už ako skoro pred nimi.. prsia ma bolia menej ako obvykle a nie sú ani také nafúknuté.. robila som si test v pondelok a bol negatívny.. chodili mi zvyčajne v rozmedzí 10-15 deň v mesiaci.. nemeškali nejako posledné mesiace chodili skoro načas, ale minulý rok som tiež mala takto že mi meškali 2 týždne.. dieťa nechceme..
Ahojte idem simpo radu 8 rokov sa snazime s manželom o bábätko pred 2,5 rokmi som potratila dnes je 5 deň kedy mi mešká ms....menzes mávam pravidelný väčšinou príde aj skôr ...keď mi meškali 2 dní som mala test negatívny ale aj dnes 5 deň meškania ak nie som tehotná čím to môže byt? V podbrušku mám pocit taký čudný akoby malý prísť každý deň taku ani nie bolesť ako tlak ale nič iné ma neboli... Ďakujem za radu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Fu, to môžu byť aj iné zdravotné problémy ako tehotenstvo. Mne sa PMS prejavuje presne ako popisuješ silnejším výtokom, bolia ma prsia, sem tam bolesť podbruška a krížov, vždy mi po týchto príznakoch ten menzes príde. Ak ti test vychádza negatívny, navštív po sviatkoch lekára, urobíš najrozumnejšie a dovtedy ešte možno príde.