Bolesti v podbrušku

sofka9
17. sep 2018

Ahojte uz treti den mam neznesitelne bolesti v podbrusku ale len rano vzdy v case od 4 do tej 7. MS mi meska 6 dni a obidva testy vysli pozitivne. Viem ze nejaka bolest na zaciatku je ale az taka silna?? Ak si nevezmem 2 tabletky a nedam na brucho ohrevnu gumu neviem zaspat a bolest inak neprejde. Fakt je to na nevydrzanie 😖 . Chcem sa opytat ci je ta bolest normalna ...? Termin u doktorky mam az buduci tyzden.

karmela
17. sep 2018

@sofka9 tabletky keď ti vyšli pozitívne testy? A ohrevnu gumu na brucho ach jaaaj

sofka9
autor
17. sep 2018

@karmela tabletky proti bolesti. Nerobila som si test a tabletky nejedla zaroven...

karmela
17. sep 2018

@sofka9 to bolo myslene sarkasticky v tehu sa
Tabletky nemajú užívať ani nič teple ukladať na bruško.A keď máš take bolesti tak nie tabletky ale smer Dr aby zistili či sa nejedna o nedajbože mimomatrnicove.Ked máš take bolesti

monqy
17. sep 2018

@karmela tiež ma hneď napadlo mimomaternicove tehotenstvo

karmela
17. sep 2018

@sofka9 len ty pekne nečakaj na termín o týždeň a chod dnes k Dr že máš dosť silne bolesti a pozitívne tehu testy.Radsej aj keď zbytočne ako neskoro.

saleska111
17. sep 2018

@sofka9 a ziadne tabletky ani teplo na brucho 😱

julia204
17. sep 2018

Určite na pohotovosť alebo dr mne menzes meska 5dni tehotenske testy pozitivne uz 3tyzdne..posledne 2noci som dostala brutal krce do brucha ani lezat ani spat ani chodit.. Dr som mala ist buduci tyzden isla som dnes.. Idem práve odtial a mimomaternicove 😞

karmela
17. sep 2018

@julia204 to má mrzí veľa zdravicka a síl prajem

nika_m
17. sep 2018

Urcite utekaj za Dr...myslim ze ak povies ze ti vysiel pozitivny test a mas bolesti tak ta v ten den zoberie ci uz mas termin alebo nie

sofia011
7. okt 2018

Ahojte chcela by som sa opýtať,na Hnedastý až krvavý výtok, bolesť podbruška. Čo to môže byt ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre