Bolesti v podbřišku a bez menstruace

ajurka
22. máj 2013

Už asi 10 dnů mě pobolívá v podbříšku, ale menstruaci jsem stále nedostala. V některých diskusích jsem se dočetla, že bolesti v podbříšku mají některé ženy v začátku těhotenství. Je možé, že bych mohla mít také //. Já se totiž léčím teprve druhý měsíc na vysoký prolaktin.

luciar260
22. máj 2013

tak moje priznaky tehotenstva boli presne take uz som mala dostat menzes cakala som zo dna na den, bolesti v podprusku som mala tak som si bola 100% ista ze menzes je uz na ceste no ked to takto bolo 2 tyzdne urobila som si test a pozitivny, takze toto je moja skusenost u teba to samozrejme moze byt inak

upirka112
22. máj 2013

ja tak isto...rovnake priznaky ako pred M bolesti v podbrusku,naliate prsia...a bum tehotna

monika29217
22. máj 2013

Ja som mala tiež takéto bolesti v podbrušku. Myslela som si, že už dostanem. Ale ukázalo sa že som tehotná. Utekala som hneď ku doktorovi aby mi potvrdil tú radostnú spravu. Bolo to tak bola som tehotná. Termín pôrodu mi vyšiel na 1.januára 2014, no ale všetko sa skomplikovalo. Aj som doktorovi povedala, že mám bolesti povedal, že to zvikne byť normálne. No o pár dní neskôr som začala silno krvácať a bolesti sa zhoršili. Okamžite sme sadli do auta a bežali do nemocnice. Tam mi povedali veľmi zlú správu. Jednalo sa o mimomaternicové tehotenstvo. Plod musel isť von. Preplakala som celé dni. 😢 a dosť ťažko to nesieme. No máme aspoň jedného syna, ten my dodáva silu ísť ďalej. Tak preto treba niekedy dávať pozor na bolesti v podbrušku, nie vždy to veští to dobré.... ☹ ☹ ☹

livocka21
23. máj 2013

@ajurka aj ja som mala bolesti ako pred menstruaciou a bola som tehotna 🙂

vlada2401
23. máj 2013

Ja tiež strašne ma bolievalo podbruško ako pri menštruácii a ked mi meškali dva týždne tušila som, že asi čakáme bábatko a ked som si spravila test a bola u doktora tak mi to len a len potvrdil 🙂 potom ma to bruško bolelo ešte ďalšie dva mesiace

ajurka
autor
23. máj 2013

Dnes jsem si dělala test kolem 18:00 a vyšel negativní je možné, že ho udělám po ránu a objevví se tam //? ☹

ajurka
autor
23. máj 2013

Jinak všem děkuji za odpověd moc si toho vážím

ivka_marek
28. máj 2013

@ajurka Ahoj, ako? testovala si oäť,alebo došla mrcha?

ajurka
autor
28. máj 2013

@ivka_marek ne pořád nic,,, v pátek jdu na injekci 😒

ivka_marek
28. máj 2013

@ajurka skoda,ale este nie je nic stratenee

isabel11163
28. máj 2013

Ahoj baby.. zajtra bude 10 dní čo som po agolutine a mrcha nikde..testy všetky negatívne..zajtra sa dozviem o čo ide.. stalo sa mi to už 3 krát.. vždy mi mrcha nakoniec prišla..ale toto je už moc .. naposledy som mala 14.4.. čiže to je už dosť.. dúfam že to dobre dopadne.. radšej by som asi bola tehotná než mala nejaké problémy s cyklom.. držte mi palce 🙂 ak máte nejaká podobnú skúsenosť sem s ňou 🙂 som z toho všetkého už nervózna :( inak už asi 2 týždne ma bolia prsia,pichá ma v podbrušku.. ako keby to malo každú chvíľku na mňa prísť a nič..

ajurka
autor
28. máj 2013

@isabel11163 Já mám to samé... bolesti prsou, ailná bolest v podbříšku a stále nic... proto musím na injekci

ajurka
autor
28. máj 2013

@ivka_marek Né není nic stracené... ale přála bych si abych byla už těhotná... 😖

isabel11163
28. máj 2013

@ajurka ja som zajtra už 10 deň po injekcii a nič.. a tie bolesti nie sú stále len sem tam mám také kŕče slabé ktoré netrvajú dlho a prsia tak isto nie je to nič strašné.. prsia ma ani nikdy nebolievajú pred mrchou.. tak neviem už čo sa to so mnou deje..

ivka_marek
28. máj 2013

@isabel11163 a kolko mas cakat po injekcii na mrchu?

isabel11163
28. máj 2013

@ivka_marek 10 dní a to je zajtra

ajurka
autor
30. máj 2013

,,,,

ivka_marek
1. jún 2013

@ajurka
@isabel11163 ako? Došli-nedošli? Ja som mala rovnake priznaky..stale nedosli a dnes na teste slaba druha ciarka🙂

ajurka
autor
2. jún 2013

@ivka_marek Gratuluji... To musí být krásný pocit mít na testu druhou čárku... 🙂 Taky bych si jí tam už přála 😒

ajurka
autor
2. jún 2013

@ivka_marek Tak dlouho jsem měla zpoždění... a když jsem byla už objednaná k lékaři na injekci tak v ten den jsem dostala menzes...

petulka5
7. jún 2013

@isabel11163 ahoj ja mam ten isty problem cakam do pondelka 10.6.2013 a uvidm ci testy som mala negatívne :(
drzim ti palceky ja som mala naposledy 17.4.2013

ali08
7. jún 2013

holky moze byt priznakom tehotenstva aj vytok, ktory je lahko biely a nesmrdi.dakujem

bullinka
6. aug 2013

no, aj ja prosim o radu. Dnes ma boli v podbrusku ( vlastne ta bolest zacala uz predvcerom, len bola miernejsia ) tak, akoby som dostala normalny menzes, no miesto toho len velmi slabo špiním. Zbadala som to len na toaletnom papieri, na nohavickach nebolo nic . Ale bolest ( tlak ) mam taky, akoby som krvacala. Bazalku mam zvysenu 13ty den.
Testovat takto vecer nema zmysel, zmeriam rano teplotu a ked bude hore, chcela by som si urobit test. Ja len, ci mam podla vas este pockat, alebo sa netrapit, a testovat zajtra rano...hm?

kristinka28
6. aug 2013

@bullinka AHOJ ja viem ze je tazke cakat do rana ,,ja by som si urobyla rano,,no ak by som mala dva testy tak urcite by som spravila jeden test dnes a potom zajtra rano 😀 ,,vies ja mam tiez taky problem ,,niekedy na gatah 🙂 mam ciry vytok a vnom malo krvy neviem co je to ,,,si to uz neco podobne pocula,,,ako merias bazalnu teplotu ma zaujima 😉

bullinka
6. aug 2013

@kristinka28 bazalku? vzdy rano, este ani oci neotvorim a teplomer uz putuje dole 🙂
No ja pockam do rana, niekde som citala, ze najviac HCG hormonu sa vylucuje niekedy v rannych hodinach, preto sa ma testovat rano. A potom, keby som sa testovala uz teraz a vyslo by mi to neativne, bolo mi luto, ze som zbytocne minule test 🙂 Inak taketo bolesti som pri spineni nikdy nemala. Vacsinou zacinaju az pri normalnom rozbehnuti mrsky. Ale by som sa necudovala, keby si moje telo zase so mnou robilo, co chce 🙂 Klasika

kristinka28
6. aug 2013

hm no ja tiez sa budem pokusat kazde rano meriat ked ma to zaujima ,,no sem tam som zmerala a mala ,37,1,,,a 36.9,no co to znamena neviem haha,,a ty si planujes,babetko,,,je tiez pravda za ten test vydrz a potom mi napis ako si dopadla,,,, 😀 ,ja by som nevydrzala tak dlho cakat

kristinka28
6. aug 2013

@bullinka a este si myslim ak si urcite ti ukaze dnes alebo zajtra

bullinka
6. aug 2013

@kristinka28 vacsinou taketo vysoke teploty znacia, ze mas po ovulacii. Ale to treba merat cely cyklus. Ja zacinam merat hned po menstrucii. Zacina sa to teplotou cca 36.5, a az do ovulacie su tam rozdiely tak +/- 0,2 dieliky. Pise sa, ze ked ti teplota klesne a nasledne 3 dni za sebou mas stupujuce teploty ovulacia uz prebehla. Napr. bezne mavam teploty 36,5. Potom zrazu v jedno rano 36.3, nasledne 36.5, dalsie 36.8, dalsie 36.9. A potom sa ti teplota drzi uz len vo vyssich cislach az do dna, kedy ti ma prist menstruacia. Vtedy teplota prudko klesa napr. z 37,0 na 36,7 .
Ale tu najdes dost bab, ktore sa do toho vyznaju viac, ako ja 🙂
Inak, zo zaciatku je to dost otrava, ale potom si tak zvyknes, ze ti to bude pripadat normalne 🙂
Tak drzim palce, ozvem sa 🙂

kristinka28
6. aug 2013

@bullinka aha dakujem ,,budem cakat a drzim palceky ozvy sa prajem ti pekny vecer a este nieco sa spytam niekedy mam ciry vytok v nom je krv co to moze znamenat dakujem

bullinka
6. aug 2013

heh, odbornik niesom, ale ten vytok sa natahuje, ako sopel? prepac za vyraz 🙂 vtedy by to mozno mohol byt plodny hlien ( nazyva sa vajcovy ) a znak, ze praskol folikul a z neho sa vypudilo vajicko. Cize prebehla ovulacia. Niekdy som tu na fore citala, ze v case ovulacie niektore zeny mozu malo krvacat. A trva to tak den,
alebo je to skor take vodove?
Ale urcite by som sa na to spytala zenskej, ked tam pojdes.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre