Bolesti v maternici a pocti na zvracanie

erikacizmova
7. dec 2020

Žienky potrebujem radu mam menštruačny cyklus okolo 28-35 mam priatela s ktorym sme sa rozhodli ze chceme babätko mame nato už svoj vek...a 4.12 sme mali pohlavny styk kde ma odplodnil...a od 5.12 som začala citit mierne pichanie a bolesti pod bruško ako keby v maternici...a od 6.12 mam bolesti v maternici je mi zle na vracanie podla vas by sa to mohlo podarit a chcem radu že keby by som si mohla spravit nabližšie tehotensky test?

becyn97
7. dec 2020

@erikacizmova kolko ti mešká MS?

patka06
7. dec 2020

na všetky príznaky, ktoré popisuješ, je veľmi veľmi skoro, skôr si myslím, že by si ich namýšľaš
Počkaj do termínu MS a potom si urob test

erikacizmova
autor
7. dec 2020

@patka06 Ms mi meška už 2 dny

patka06
7. dec 2020

@erikacizmova v tom prípade ti najlepšiu odpoveď dá test

erikacizmova
autor
7. dec 2020

@patka06 Zkusila som dnes a negativny a chcela som vediet ci nato neni skoro alebo kedy nabližšie by som si mohla urobit

viikkki
7. dec 2020

Keď ti mešká MS 2 dni je malo pravdepodobne ze 2 dni pred menštruáciou by si mala ovulaciu... Skôr tehotna niesi... Ale ak náhodou áno a styk bol 4.12. Test si urob tak 16.12. To by tam už mohli byť 2 čiarky (ovšem ak nedostaneš MS) ... Ak nebudeš tehotná snažiť sa každý druhý deň alebo aspoň od 8DC do 16DC... A po vynechani MS urobiť test...

elenita
7. dec 2020

@erikacizmova Je na to urcite skoro. A ked Ti uz teraz meska menstruacia 2 dni, cize si ju mala dostat 5.12., urcite Ta nemohol priatel "oplodnit" 4.12., cize den pred ocakavanou menstruaciou.

erikacizmova
autor
7. dec 2020

@elenita menštruaciu som mala dostat 27.11 nedoslo cize mam nepravidelny ked mi nedosla 27.11 tak mi mala dojst 5.12 mam niekedy cyklus 28 niekedy 35 a nedosli ani jeden

snazilka_bio_mamka
7. dec 2020

4. 12. ste mali pohlavný styk, dnes je 7. 12. 2020 a už 2. deň ti mešká MS, takze ste mali sex 1 den pred očakávanou MS, čize mimo ovulácie. Toto je dovod 1 prečo nemozes byt tehotna. Za druhe, za 3 dni chces mať pichanie a príznaky? aj keby si nejakym sposbom bola tehotna, ešte tehotna nie si, ved to nieje húsenková dráha, všetko potrebuje cas. Zle ti začne byť ked ti telo začne pordukovať vo velkom Hcg a nie ze 2-3dni po styku. Aj keby sa ti vajičko oplodní, teraz este tehotna byť ani nemozes. Nedava to zmysel, prepáč

erikacizmova
autor
7. dec 2020

@snazilka_bio_mamka menštruaciu som mala dostat 27.11 nedoslo cize mam nepravidelny ked mi nedosla 27.11 tak mi mala dojst 5.12 mam niekedy cyklus 28 niekedy 35 a nedosli ani jeden

snazilka_bio_mamka
7. dec 2020

@erikacizmova ale to je stále mimo ovulácie a este som nepocula ze su 2 termíny na MS... tak bud ti meska od 27. 11. a vtedy by ste mali mať sex cca 2 tyzdne pred termínom aby si vymákla ovuláciu a to by si uz mala mať pozitívny test. A ked ti mala dojst 5. 12. tak to uz duplom nemozes byt tehotna, kedze ste mali styk 1 den pred tým, čo stale nieje v čase ovulky. Kup si ovulačné testy, odsleduj si kedy ovulujes a vtedy sa snažte

sense
7. dec 2020

Ak si mala 04..12 styk kde ste šli na plno tak vajíčko sa nestihlo ani uhniezdit takže ešte nemôžeš vedieť ci ta oplodni a tým pádom je príliš skoro aj na test aj na tehu príznaky... A keby to vajíčko aj oplodnil tak mu trvá 7-10dni kým sa u hniezdi... A vajíčko sa môže oplodni len počas ovulácie...nie 2 dní pred ms
Vieš kedy si mala ovuláciu?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
asia83
7. dec 2020

@erikacizmova Mne stačila veta: "4.12. sme mali styk, kde ma oplodnil." Dnes je 7. 12. (???) Ako to môže vedieť, že ju oplodnil vtedy? Jasnovidka? Príznaky, ešte keď telo ani netuší, že je tehotná (ak by ju aj vtedy oplodnil).

janinka007
7. dec 2020

@asia83 oDplodnil🙈

petamich
7. dec 2020

ehm mne to nejako nesedi 🙂

alexandra2468
7. dec 2020

Asi tri krat som sa zamyslela, ci je dnes naozaj 7.12.
Zastavil sa mi rozum nad viacerymi vecami.

Prva, ze dokazes jednoznacne povedat, kedy ta oplodnil. To si lepsia nez gynekologovia samotni...
Druha, ze hned na druhy den si “citila priznaky”...
Tretia, ze 3dni po sexe si myslis, ze ti test ukaze vysledok, ked je na nom jasne napisane od kolkeho dna zachyti tehotenstvo.

Ani nemusim pisat o ovulacii, je to zbytocne...

luciannka83
7. dec 2020

Na konci cyklu je mala pravdepodobnost na oplodnenie. Ved ked 4.12 ste mali sex tak 7.12 nemozeš byt uz tehotna a k tomu ti este 2 dni meskat ms. Urcite tehotna niesi, ked ste nesexovali naplno skor.

kamca93
7. dec 2020

Tak toto ma fakt pobavilo na večer 😊😊

patusikk
8. dec 2020

:D :D :D

popikmaros
14. sep 2024

@erikacizmova mne je to ties takto čo to znamna

popikmaros
14. sep 2024

@becyn97 dva týždeň aj viac viac som ne mala svoje dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre