Bolesti podbruška 16 dní pred menzesom

nika020
20. sep 2021

Ahojte.
Zaujíma ma váš názor.
Posledné dni ma bolí podbruško,niečo ako MS ale mám ich odstáť až o 16 dní. Veľmi zvláštne bolo,že mám bolesti v krížoch na čom niesom zvyknutá. Asi pred 4 dňami som špinila krv. Ale nebolo jej veľa. Dnes som si robila test je negat.

nafka0483
20. sep 2021

@nika020 Ake dlhy mavas cykly? Kedy bol prvy den poslednej menstruacie?
Lebo toto pocitanie 16 dni do menstruacie je nanajvys divne, ved to si pravdepodobne akurat v ovulacnej faze, to krvacanie moholo byt ovulacne aj vsetky tie priznaky su aj znakom ovulacie. Test si robit bolo uplne zbytocne.

nika020
autor
20. sep 2021

@nafka0483 5.9.
Dĺžku mam 31 dní.. ale prišla skôr a aj skôr odišla. A ovuláciu podla kalendára som nemala.

mattkapd
20. sep 2021

@nika020 keby mam skúšať otehotnieť podľa ovulácie co mam v kalendári tak sa to nikdy nepodarí.. Toto je moje tretie tehotenstvo.. Raz ovulácia na 14DC druhé tehotenstvo ovulácia na 28DC a tretie tehotenstvo ovulácia na 24DC.. Skôr tvoje príznaky vyzerajú na ovuláciu ale doktor niesom.. Myslím ale ze na tehotenský test je moc skoro

nafka0483
20. sep 2021

@nika020 Podla akeho kalendara? Takeho co ti len pocita podla nejakych statistik?
Na to sa predsa nemozes absolutne spoliehat. Podla priznakov to pasuje na ovulaciu. Pripadne zajdi za lekarom ak sa ti to nepozdava.

luci_ba
20. sep 2021

@nika020 dobre ti radia. Na apku sa v pripade ovulacie nespoliehaj 🙂 mne tieto popisované priznaky tiez pripominaju ovu

bombulka1987
20. sep 2021

@nika020 orientuj sa podľa príznakov tela, nie podľa nejakého kalendára. Čo plodný hlien? Bazalna teplota?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre