Ahojte.
Zaujíma ma váš názor.
Posledné dni ma bolí podbruško,niečo ako MS ale mám ich odstáť až o 16 dní. Veľmi zvláštne bolo,že mám bolesti v krížoch na čom niesom zvyknutá. Asi pred 4 dňami som špinila krv. Ale nebolo jej veľa. Dnes som si robila test je negat.
@nika020 keby mam skúšať otehotnieť podľa ovulácie co mam v kalendári tak sa to nikdy nepodarí.. Toto je moje tretie tehotenstvo.. Raz ovulácia na 14DC druhé tehotenstvo ovulácia na 28DC a tretie tehotenstvo ovulácia na 24DC.. Skôr tvoje príznaky vyzerajú na ovuláciu ale doktor niesom.. Myslím ale ze na tehotenský test je moc skoro
@nika020 orientuj sa podľa príznakov tela, nie podľa nejakého kalendára. Čo plodný hlien? Bazalna teplota?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nika020 Ake dlhy mavas cykly? Kedy bol prvy den poslednej menstruacie?
Lebo toto pocitanie 16 dni do menstruacie je nanajvys divne, ved to si pravdepodobne akurat v ovulacnej faze, to krvacanie moholo byt ovulacne aj vsetky tie priznaky su aj znakom ovulacie. Test si robit bolo uplne zbytocne.