Vcera som mala dostat menzes, a uz tri dni mam bolesti ako pri menstruacii, ale krvacanie nikde. Myslite ze by som mohla byt tehotna?
Ja som mala podobny problem. 9 dni mi meskal ms, dr mi dal injekciu a po 2 dnoch mi dosiel ms..
@zuji no mna museli 😒 tiež som mala všetko v poriadku a zrazu toto 😒 ... som smutná. Nebolo to plánované ale keď som zistila že som tehotná veľmi som sa tešila. Po potrate sme sa dohodli s manželom že to skúsime zase no po niekoľkých mesiacoch mi povedal že on dieťa ešte nechce že najskôr o rok... veľmi má to trápi
Hmm ...to ma mrzí ; možno sa bojí sklamania; možno ešte nieje pripravený...my nemáme čas ; tlačí vek buď ešte teraz alebo ....
Co tak urobit si test?ako to mi mame vediet?😉
Pardon MY
Test.mozem najskor v utorok kupit, kedze som u nasich a tu neni ani lekaren, a velmi chcem byt tehotna, tak som len chcela pocut ze to tak niekto mal a bol tehu
Čakala som kedy sa ozve múdra pani presne s touto otázkou...
A je mi luto vsetkych co potratili :(, my uz jedno babo mame, ale teraz sa snazime nejaky 4.-5. mesiac a zatial nic. Dcerka bola na prvy šup, tak uz som trosku nervozna, dufam ze sa skoro vsetky dockame 🙂
Myslite že by som mohla otehotnieť keď sme mali sex aj sa do mna urobil a na druhý deň som dostala menzes?
Ahojte dievčatá. Chcem sa poradiť. Vo februári mi meskala menštruácia 5 dní, nakoniec prišla ale trvala dva dni. 25.3 mi prišla no krvacala som len jeden deň. Od piatku ma začalo pobolievat v podbrusi, no posledné dva dni je bolesť taka istá ako pri menštruácii. Je mi zle. Tzn, boli ma hlava, dnes cely deň ležím, chce sa mi len spať, celkovo sa cítim čudne. Myslíte že som tehotná?
Ahojte baby 🙂 som nieaka v neistote len mám otázku keď s priateľom neriešime ochranu a menštruáciu som mala naposledy 18.8 iba tri dni a počas menštruačného cyklu sme si naplno užívali 😂 a teraz mám druhý deň bolesti v podbrušku ako pri menštruácii až do oblasti krížov a prsia boľavé je možné že sa mohlo stať že by som počas menštruačného cyklu mohla otehotnieť 🤷🤔
Ahojte baby mám bolestný chrbtice kŕč v podbrušku mala som dostať mnz stále nič nwm čo-to a o bábo sa znazime pol rok a ste nič akoto je možné ??Boli má jeden prsník aj svrbia nechápem čoto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ajka0207 mohla aj nemusela...urob test a budes vediet...to, ze ti den meska este nic neznamena