Bolesti ako pred menštruáciou

ajka0207
30. mar 2018

Vcera som mala dostat menzes, a uz tri dni mam bolesti ako pri menstruacii, ale krvacanie nikde. Myslite ze by som mohla byt tehotna?

lilyianka
30. mar 2018

@ajka0207 mohla aj nemusela...urob test a budes vediet...to, ze ti den meska este nic neznamena

beckinka
30. mar 2018

Ja som mala podobny problem. 9 dni mi meskal ms, dr mi dal injekciu a po 2 dnoch mi dosiel ms..

simik238
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuji
30. mar 2018

@ajka0207 Ahoj kľudne môžeš byť tehu aj ja som mala tie predmenštruačne bolesti a bola som tehu; ale žial už niesom v 5 tt spontanny potrat.:((

simik238
30. mar 2018

@zuji to mi je veľmi ľúto 😒 viem čo práve prežívate tiež som po spontánnom potrate už je tomu 7 mesiacov v 7tt som potratila no prišlo sa nato až v 10tt. a take bolesti v podbrušku som mala aj predtým tak má napadlo či nie som zase tehotná

zuji
30. mar 2018

@simik238 no aspoň; že ma nemuseli čistiť....počkáme do prvej menštr. a snažilkujeme ďalej; a také krásne testy som mala ešte v ten deň ráno....škoda ; no kludne môžeš ja som to takto cítila pri všetkých a bola som tehu

simik238
30. mar 2018

@zuji no mna museli 😒 tiež som mala všetko v poriadku a zrazu toto 😒 ... som smutná. Nebolo to plánované ale keď som zistila že som tehotná veľmi som sa tešila. Po potrate sme sa dohodli s manželom že to skúsime zase no po niekoľkých mesiacoch mi povedal že on dieťa ešte nechce že najskôr o rok... veľmi má to trápi

zuji
30. mar 2018

Hmm ...to ma mrzí ; možno sa bojí sklamania; možno ešte nieje pripravený...my nemáme čas ; tlačí vek buď ešte teraz alebo ....

simik238
30. mar 2018

@zuji tak manzel bude mat tento rok 30 myslim si že je to ideálny vek... ja budem mat 24

mmoni89
30. mar 2018

Co tak urobit si test?ako to mi mame vediet?😉

mmoni89
30. mar 2018

Pardon MY

ajka0207
autor
30. mar 2018

Test.mozem najskor v utorok kupit, kedze som u nasich a tu neni ani lekaren, a velmi chcem byt tehotna, tak som len chcela pocut ze to tak niekto mal a bol tehu

simik238
30. mar 2018

Čakala som kedy sa ozve múdra pani presne s touto otázkou...

ajka0207
autor
30. mar 2018

A je mi luto vsetkych co potratili :(, my uz jedno babo mame, ale teraz sa snazime nejaky 4.-5. mesiac a zatial nic. Dcerka bola na prvy šup, tak uz som trosku nervozna, dufam ze sa skoro vsetky dockame 🙂

zuji
30. mar 2018

@simik238 jáj tak ty máš čas ešte 🙂)manžel už nieje mladé ucho neviem na čo čaká 🙂)

zuji
30. mar 2018

@ajka0207 aj my máme už 2 deti na prvý šup a teraz toto tretie sa nám podarilo po 5 mesiacoch a nič z toho :(( ale my máme už 37 a 38 vek

simik238
30. mar 2018

Myslite že by som mohla otehotnieť keď sme mali sex aj sa do mna urobil a na druhý deň som dostala menzes?

ajka0207
autor
30. mar 2018

@zuji to ma.mrzi :( ja mam len 24 tak casu dost, ale chcela som deti rychlo.po sebe, tak uvidime, zatial nestresujem velmi, akurat teraz mi meska, tak mozno uz to vyšlo

tatharina
30. mar 2018

@ajka0207 ja som tak mala. Cakala som menstruaciu, tak som si myslela, ze tie bolesti su preyo... A teraz som v 24tt😊

tinka0000
30. mar 2018

Je nieco, ci nie ? ☹ 11dpo

ninika29
2. apr 2018

Ahojte dievčatá. Chcem sa poradiť. Vo februári mi meskala menštruácia 5 dní, nakoniec prišla ale trvala dva dni. 25.3 mi prišla no krvacala som len jeden deň. Od piatku ma začalo pobolievat v podbrusi, no posledné dva dni je bolesť taka istá ako pri menštruácii. Je mi zle. Tzn, boli ma hlava, dnes cely deň ležím, chce sa mi len spať, celkovo sa cítim čudne. Myslíte že som tehotná?

simik238
3. apr 2018

@ninika29 myslim si že áno mohla by si byt 🙂 urob si test 🙂

ninika29
5. apr 2018

@simik238 test mi vyšiel negatívne 😏😏

simik238
5. apr 2018
martinameszi
2. sep 2021

Ahojte baby 🙂 som nieaka v neistote len mám otázku keď s priateľom neriešime ochranu a menštruáciu som mala naposledy 18.8 iba tri dni a počas menštruačného cyklu sme si naplno užívali 😂 a teraz mám druhý deň bolesti v podbrušku ako pri menštruácii až do oblasti krížov a prsia boľavé je možné že sa mohlo stať že by som počas menštruačného cyklu mohla otehotnieť 🤷🤔

gunarovaveronika
15. feb 2022

Ahojte baby mám bolestný chrbtice kŕč v podbrušku mala som dostať mnz stále nič nwm čo-to a o bábo sa znazime pol rok a ste nič akoto je možné ??Boli má jeden prsník aj svrbia nechápem čoto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre