Dobrý večer, ovuláciu som mala pred týždňom v nedeľu.
Styk den pred ňou a dva dni pred ňou.
Včera ma boleli vaječníky,mala som aj kŕče v bruchu. Dnes má začali bolieť kríze a dvyha sa mi žalúdok. môžu to byť príznaky tehotenstva? Test sa chystám spraviť v sobotu
Ďakujem
Áno. Kŕče mohli znamenať uhniezdenie
Nie, na priznaky je skoro
Aj ja som mala tak skoro. A nevedela som si rano umyt zuby lebo ma pritom napinalo. A presne vsetko co si napisala som mala tak aj ja. Drzim palce
@beata110 dakujem
Uvidím teda v sobotu 🙂
Toto moze byt kludne PMS
@pet888 ja ale nemám mať ešte menštruáciu
@natalia_r môže byť
No stále mocenie je co? Ja som naozaj nechodila stále na wcko
A teraz stále
Vsak pisete,ze uz mate tyzden po ovulacii,to uz su ukazkove priznaky PMS. Moze to byt skratka viacero veci.
Autorka- caste mocenie v tvojom pripade moze byt sposobene hocicim no tehotenstvom nie
@natalia_r mám pozitívny test 🙂 digitálny ukazuje 1-2 🙂
Tak to zo srdca gratulujem a zelam vsetko dobre ❤️🙏
Gratulujem ja som to tusila lebo to iste som mala ja pred mesiacom.
Mozme sa podporovat ak budes chciet
Ahojte žienky.. mali ste pri uhniezďovaní pocit na vracanie? Bolí ma popod bruško, ale nie stále.. niekedy je to intenzívnejšie pár minút, a potom kľud.. poslednú MS som mala 12.1., mám 26-28 dňový cyklus a 21.1. a aj 28.1. sme sa milovali.. mohlo sa zadariť? Alebo sú to len pred menštruáčne príznaky? No takto ich nemávam, len ma hlava bolieva a cítim bolesť vo vaječníkoch.. MS by mala doraziť 6.-7.2.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zabudla som napísať že 4 deň stále chodím curat. Pred tým som chodila možno 4x lebo málo vody pijem a teraz aj 10.
Ráno sa zobudím na to že mi ide mechúr rozdrapit