ahojte baby chcela bi som sa siptat ci to je mozne tento mesiac som mal menzes 21 a prvi den slabo vobec ni an na druhi den slinejsa aj deruhi den a na treti den us vobec nic a mam nafuknute beruskoa a us je po menzes 6 dni a stale mam bolesti jedneho vajecnika a chrbata a stale sa mi toci hlava a stale casto chodi na malu bohlo byt to tehotenstvo
jeeeee dakuje ale bojim sa zeby nebol negativni strasne tuzi po babetku a nekdi mam spodk bruch dvrdi a akobi pona vlezlo tane nieco neviem to visvetlit a inak sa neda zisti
Z krvy ale na to sa caka .Takze sup do testu.Tyzden po ms uz test urcite ukaze ci si alebo niesi tehotna
ved tot si ties misli ale rano dne som sli len merala teplotu lebo som citala na nete ze sa da zistit z teplomerom a ja som mala 36.1 ta neviej racej pojdem si kupit zajtra test a uvidim co ajak to aka bi mala byt teplota pri tehu dakujem
ze ma byt teplota 37 v tehu presne tak zajtra skusm merat teplotu dik velmi si mi pomohla🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano moze sa jednat o tehotenstvo,ale aj nemusi.Treba skusit test,uz by mohlo byt nieco na teste vidiet.