Bolesť v prsiach, tlaky v podbrušku. Som tehotná?

22ivanka22
29. jan 2013

Ahojte všetky mamičky aj snažilky.
Mám otázočku, hádam mi budete vedieť poradiť. 10.1. mi skončil ms. Keďže sa s priateľom snažíme o bábo už vyše roka a pol,tak presne viem kedy, čo a ako. Už cca 2 týždne ma bolia neskutočne prsia, a začali aj bradavky (nemôžem sa ich ani dotknúť). Mám aj také tlaky v podbrušku ako pred ms. Ďalší ms mám dostať 31.1. , lenže 27.1 a 28.1 som mala také hnedé špinenie a potom také slabulinko červené. Pred týždňom som si robila test, ale bol negatívny. Bolo to asi skoro, čo? Môžem byť tehu? Veľmi silno túžime po bábätku, tak je to čakanie také vyčerpávajúce (najmä pre mňa) :( . Ďakujem Vám všetkým za rady

cawes
29. jan 2013

@22ivanka22 myslim ze hej. na den ms si urob este jeden test

billam
29. jan 2013

@22ivanka22 test si sprav az 3-4.februára.

amelie123
29. jan 2013

@22ivanka22 tiež odporúčam radšej čakať. ja som vydržala päť dní počas ktorých meškal. nechcela som sa sklamať,ale tie dni boli sakra ťažké a vlieeeeeeekli sa. ale za tie dve čiarky to stálo🙂 tak držím palce. 🙂

seraa
29. jan 2013

@22ivanka22

ahoj, no mozes ajj nemusis, vela krat sa stava ze baby co skusaju a snaziasia
si ich telo privola take priznaky ako keby boli vtehu,
mne sa to stalo naposledy, aj ms mi meskala tyzden skoro, zle mi bolo a tak a potom prisla ms
a skusame tiez vyse roka
test si si robila skoro, skus na den ked mas dostat ms,
to spinenie je ale zvlastne, to by mohlo byt fakt tehu
drzim palce

22ivanka22
autor
1. feb 2013

Ahojte. Takže, opäť nič s toho. Dnes som dostala ms. Čo už, som zúfala, ale treba ísť ďalej :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre