Bolesť v prsiach a pálenie. Ide o tehotenstvo?

shamanta
26. sep 2013

ahojte mám ešte otázku velmi a bolia prsia citim v nich take tlačenie sem tam ako by mi šli prasknúť,alebo aj pálenie cítím aj take ine bolenie v podbrušku ako pred mrchou včer som mala dve paličky na teste jedna bola slabučká a dnes som si robila inú značku-pepino a bola len jedna čiarka..Môžem byť tehotná?

rybka1985
26. sep 2013

Skus mamatest ten je presnejsi mne ukazal par dni pred vynechanim menstruacie

shamanta
autor
26. sep 2013

Ďakujem 🙂 dúfam,že nie je len planý poplach

manucao
26. sep 2013

@shamanta ahoj a kt. den cyklu si??Ja mam podobny stav..podbrusko ma boli..mam pocit ze dostanem kazdu chvilu mrchu..ale mna tak pobolieva uz skoro dv a tyzdne a prsia ma tak isto bolia..su akesi tazke..a ked pridem z rpace a dam dole podrpdu..tak mam take zily ako rieky..a veeeelke dvorce...a picha ma tak do bradaviek..take dost silne pichanie..neprijemne...ja som 21 den cyklu..mrchu mam dostat o tyzden v sobotu..takze o 9 dni..ja mam 30 dnov cyklus..kedy som mala ovulku ti ani neviem..lebo som zmatena z toho brusku..tiez som mala slaby druhu ciarku na teste a na dalsi den bol uplne negativny

shamanta
autor
26. sep 2013

neviem presne kt.deň cyklu mám ale o týždeň a pol mám dostať mrchu ale nikdy ma takto neboleli ja ani neviem mať podprdu na sebe lebo sa mi to len stupňuje strašne tlaky mám v prsiach neznesitelné, a neviem prečo bola aj moja druhý test len jedna čiarka..je mi aj na vracanie počas dňa niekedy aj ráno len včera som mala inú značku testu ako dnes ale skúsim si ho urobiť ráno ešte jeden, skús si aj ty ráno urobiť test a ak nám zas vídu negatívne tak asi z toho nič nebude ale asi by sme mali ísť ku gynekologičke

shamanta
autor
26. sep 2013

@manucao podla mňa si tehotná ja bradavky mám normálne ani ma moc nebolia len prsia mi horia uz...

manucao
26. sep 2013

@shamanta a ty si tehulka??No ja neviem..bojim sa dalsieho sklamania..snazim sa na to nemysliet..mame toho teraz aj dost okolo domu..zima klope na dvere a nam treba este kopec veci vonku dokoncit..len v juni sme sa stahovali do domceka..ale neda sa nevsimnut si, moje prsia a aj to ako mam tlaky a take chvenie v podbrusku..dnes rano mi bolo kvalitne zle v praci..ale rozchodila som to...naj teraz..citim take pichanie do bradaviek...

shamanta
autor
27. sep 2013

Ja som si dnes ráno urobila dv testy a oba mi vysli negatívne ☹ príznaky mám stále mám nevolnosti s tých prs sa idem zblaznit ako to boli..tak neviem ked som ten pred dvomi dnami mala // a dnes len /.. takze asi nic :( a ty chces byť ci nie? kazdopadne drzim palce.

nunusik
27. sep 2013

Babky ahojte...mam rovnaky problem ako vy...prsia ma bolia uz asi treti tyzden...nikdy pred tym som taketo stavy nemala,na bruchu spat,mozem len snivat,nemozne...od doby ako pozorujem,ze ma bolia prsia a mam ich horuce a tazke sa mi aj aj jedno cislo zvacsili...skusila som si spravit dnes dva testy...prvy mal jednu ciarku jasnu a druhu malo viditelnu,ale bola tam a druhy vysiel uplne negativne,treti vysiel rovnako ako prvy...neviem co si mam mysliet,ci sa tesit alebo nie...

tonjadabik2
27. sep 2013

tiez ma boli cele brusko pali ma iba jeden prsnik teda bradavka uz par dni..aj cely prsnik.. aj ja mam pocit ze sa mi ten jden iba zvecsuje,,.. urobili sme 2 testy..a negativne ale bolo mozno tym ze som mala pred ovulkou.. tak mame uz po ovulke a bud.tyzden by mala prist ms..tak uvidime.. skus moja Shamanta este jeden test..aa ja neviem na com som..

sarinka2012
29. sep 2013

@shamanta Ahoj,ja som mala presne rovnake priznaky a tiež to bolo tyzden pred očakavanou menštruaciou ,babo sme planovali ale aj tak ma to nenapadlo 🙂 boli sme prave na svadobnej ceste a este som sa stazovala ze urcite dostanem svoje dni skor a aka je to smola..až ked priznaky pretrvavali a dni nechodili,som pochopila ze pojde o tehotenstvo,hned doma a to bolo den pred ocakavanou menštruaciu som si spravila test,vypytala som si v lekarni ten najlepsi ktory sa da robit celodenne ,nie len rano a uz vtedy tam bola slabulinka druha čiarka,o dva dni som test zopakovala a čiarky boli krasne viditelne dve,ale ono to ani tak nezalezi od testu ,ale od toho kolko hormonov uz v tele a teda moči maš,mojej tete ukazoval test jednu čiarku a teda negativny vysledok do 13 tt tehotenstva a mala aj normalne menštruaciu,len slabsiu a kratsiu,takze jej prekvapenie ked sa jej konecne ukazali dve čiarky a doktorka jej o tyzden nato povedala ze je v tretom mesiaci si vies predstavit 🙂

nibiru
29. sep 2013

@tonjadabik2
@shamanta bohužial pokial su testy negatívne môže ísť o vysoký prolaktín treba si dať urobiť hormonalny profil a uvidíte nakoľko ten bráni otehotneniu.

nunusik
30. sep 2013

u mna bohuzial z toho pravdepodobne nic nebude,kedze som dnes dostala mrchu ... ☹ tak velmi som sa tesila aj s priatelom ☹

zuzkat1
30. sep 2013

@shamanta mne raz tehu test ukazal 2 ciarky a bola to ovolacia... Ty mas este tak daleko od ms ze by som tehu testy neriesila.

kendrab
30. jan 2014

ahojte baby ja mam 5 dni do MS, zvycajne ma prsia bolia tak tyzden pred MS a kríže ma bolievaju tak 2dni pred MS ale teraz je to ine ... prsia ma bolia uz asi tyzden krize uz asi 2 tyzdne bradavky ma stípu a palia uz tiez asi tyzden dokonca tento mesiac uz asi 2krat , chcem si v sobotu kupit ten digitálny tehu test len neviem kedy ho mam pouzit ci az ked mi budu meskat alebo mozem aj pred ocakavanou MS ? bazalnu teplotu nemeriam kedze neplanujeme mimi ale minulý a aj tento mesiac sme mali nechraneny sex.. co myslite ? nemali ste niektora podobne priznaky? ..

zannet
5. mar 2015

Ahojte zeny chela by som sa s vami podelit o moj problem snat mi pomozete...Uz tyzden aj nieco ma bolia prsiastrasne palia bradavky su strasne citlive na dotik ci ma boli pod brusku ako kedy niekedy ani nie ale v poslednej dobe mam divne chutky a strasne na sladke...Mrchu som mala uz neviem ani presnne kedy le o som si ju naposledy zabudla zaznacit bojim sa si urobit test z dovodu ze ma zase sklame takze neviem co to moze byt ci pride mrcha alebo neviem asi vidrzim tyzden dva a ked nepride tak urobym test.Ak sa nejaka zvas uz z tymto problemom stretla bola by som rada keby mi napisala dakujem...

lenka6309
6. mar 2015

Ja mam ten isty problem,v podbrusku bolest ako keby som mala ms a test pepino mi vysiel jeden pozit.a druhy nic...a moje prsia a bradavky uz asi explofuju 😀 take ako keby palenie,mravcenie

lejka22
4. dec 2016

Ahojte...o 2-3dni by som mala dostat MS ale mam taky pocit ako by som bola v tom..prsia ma nenormalne bolia a palia uz dva a nieco tyzdna som viac unavena a mam cudnu chut v ustach a sem ram mi nieco zasmrdi ..moze byt ze som v tom ?nerobila som si test kedze by som to mala dostat za chvilku..co si o tom myslite?

kubincanka1
5. nov 2019

Ahojte.Mozno to tu nepatri ale chcem sa vas spytat.5oktobra som dostala ms potom normalne podla cyklu prisla na25den ale po pohlavnom styku asi hodinu po som dostala ale nebol to taly menzes ako zvycajne.Najprv dost vela krvi potom slabe kvapky cele tei dni potom den spinenie a bolo koniec trvalo to 4dni ako mam aj cyklus.robila som si test prvi mi ukazal jednu ciarku no po mozno 5hodinach slavuckeho ducha ale citala som ze to uz neni platne ak sa nieco zobrazi po danom case od testu.ten som si robila po obede.na dalsie rano som testovala znova a bola jedna ciarka pockala som dalsie tri dni a zase jedna ciarka.priznaky nemam ziadne ani bolesti v podruchu ani prsia ma nebolia ani unava ziadna nic spojene s tehotenstvom.pri sexe ma zabolelo kus a ako som sla spat tak som citila ze so mna tecie ale ako vravim nebol to menzes ako inokedy ale tak ak to nebola menstruacia test by mi uz davno ukazal nie?a to uz mam po menzese tyzden a mam nepravidelny cyklus sice..bola som aj dost chora prechladena a schudla som tri kila co si o tom myslite.Alr s priatelom si davame pozor mame uz dvojrocnu dcerku a na druhe si chceme este pockat dakujem za kazdu odpoved

renatka3030
8. jan 2021

@kubincanka1 Ahoj môže to byť vyvolané stresom mne pár kvapiek v období menzesu a nič. Bola som aj u gynci a žiadne tehotenstvo.prave som sa rozchádzali po 13 rokov s priatelom a to bol vysledok

melodka
12. mar 2021

prosím vás poraďte aj mne žienky. Mám takí istý problém veľmi ma bolia prsia a strašne veľké bradavky mám tie som nikdy predtým nemala. aj prsia mi nejako narastli . a mam obavi že je to niečo vážnejšie ako tehotenstvo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre