Bolesť v podbrušku po menzese

lusiana6
19. feb 2021

Ahojte. Chcela by som vas poprosit o radu. S manzelom sa pokusame o druhe mimco. 13. mi skoncil menzes a 15. sme mali sex. Od dalsieho dna teda 16. ma dodnes pobolieva v podbrusku. Bolest akokeby som mala dostat menzes. Nechapem tomu. Neviem co to moze byt. Nevedeli by ste mi poradit? Nestretli ste sa s takym niecim? Dakujem vza vsetky vase rady.

ki_ki2
19. feb 2021

@lusiana6 ahoj nemáš ovuláciu ? 🙂 Ktorý DC si ?

lusiana6
autor
19. feb 2021

@ki_ki2 myslim ze som dnes 12 DC. Ale ovulaciu by som este nemala mat.

ki_ki2
19. feb 2021

@lusiana6 aký mavas dlhý cyklus ? 🙂 Niekedy vie ovulka prekvapiť pokiaľ nemáš pravidelne cykli a odsledovanú ..

lusiana6
autor
19. feb 2021

@ki_ki2 dlzka cyklu je cca 32 dni. A ano po prvom porode sa mi cyklus rozhadzal. Takze si myslis ze by som mohla mat teraz plodne dni? Celkom som nesvoja ked na nete citam co vsetko by mohla tato bolest signalizovat :-/

ki_ki2
19. feb 2021

@lusiana6 anooo jasné kľudne môže ísť o ovuláciu alebo prebehne v najbližšej dobe .. ja som mala raz po menštruácii 3 dní ovulku a to som bola 10DC , a pri ovulácii mávam tiež bolesti v podbrušku niekedy aj ostré pichanie ☺️

lusiana6
autor
19. feb 2021

@ki_ki2 Jaj ja len ze nikdy predtym som taketo bolesti mimo menzesu nemala. Ako dlho moze takato bolest trvat?Lebo ja uz by som k doktorovi letela :D len muz mi vravi ze nech nestresujem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre