ahojte možem byť tehotna menzes som mala dostať 18-teho a stale nic už asi dva tyzdne ma pobolieva v podbrusku niekdy mi je na vracanie, jest mi neberie. ale brala som aj medoflorexine tabletky. mam aj caste nutkanie na wc, zda sa mi ze aj prsia mi podrastli na dotyk ma pobolievaju moze ist o tehotenstvo?
Mozes, pokial ti chodil doteraz pravidelne menzes, tak s veľkou pravdepodobnosťou si.
Daj vediet 🙂
@sarinka123 ano mala som pravidelne 28 dnovy cyklus. urcite dam vediet
Ja som mala pravidelný. Ak mi mešká tyzden, vedela som, ze som iste tehotna.
Tiez taka bolest v podbrusku, ako by mal prist menzes, zvacseny vytok. Prsia boleli len trochu.
a pohotovostna lekaren?
@sarinka123
@lulu369 uvidime aj ja si myslim ale neviem no zajtra vam dam vediet :D ale neviem preco mam tusaka ze bude negativny ☹
vytok mozes mat ak si tehotna ved si sprav test a budes vediet 🙂 drzim palce
Urcite si !
Tak keď ti mali prísť 18násteho, tak to ešte neznamená tehotenstvo. Časté močenie ešte nemusí byť príznakom tehotenstva, a vôbec nie teraz na začiatku, a bolestivé prsníky a nárast? To je smiešne veď keď si možno v prvom mesiaci, ale aj tak prsia ti hneď nerastú.
@lulu369
@sarinka123
@milota164
@luba28 tak bolo sklamanie teraz som si urobila test a len len jedna ciarka druha sa nam neukazala 😢
Jooj, tak som sa tesila, este som sa kvoli tebe rano prihlasila
@luba28
@sarinka123 smola no uvidíme čo dalej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@denamir a preco si neurobis test,hm???mozes aj nemusis