Ahojte baby! Neberte nijako v zlom moj prispevok, ale potrebujem to dat zo seba von... OD 8.6. mam take nieco ako bolest v podbrusku akoby som mala cochvilka dostat menstruaciu...3 dni pobolelo a potom nic, klud na par dni a potom opat...medzitym som bola asi 12.6. na gynde a vsetko ok. Okrem rozideneho brusneho svalu po druhom porode... A tie bolesti sa vracali a menstruacia stale nikde... A opakuje sa to uz skoro mesiac. Tak som vcera poslala manzelika kupit testik a zajtra 7.7. robime... Mam kus obavy...zboznujem deti ale keby bolo tretie tak by to bol sok...nakolko mam doma 2r.+7mes.slecnu a maleho 4,5 mesacneho fesaka. Tretie rozhodne v plane nebolo a zajtra zistime. Plne kojim a menstruaciu som este nedostala...Inac 7.7.2012 som si robila testik na maleho a bol pozitivny.... fuuu no uvidi sa.
@k_a_j_k_a aj mne mal prist 2.7 😀 zatial testy ukazuju len dusika, aj to tak slabuckeho....
@milli3377 neboj sa, aj tretie by sa zvladlo 🙂 ale drzim palce, nech to dopadne, ako si ty zelas 🙂
@zuzuliatko89 mne ukazalo dusika pri prvej dcerke 🙂. A dnes mi neukazalo nic 🙂
@k_a_j_k_a no mne pri prvom ukazalo pekne sice slabsiu tu druhu, ale bola proste na prvy pohlad tam 🙂 ale teaz...no uvidime 🙂 ale ked nam to meska, malo by to mat daky dovod 😀 mne meskat nezvykne 😀
Taaaaaaaaaaaaaakze...negatiiiiiiiiiiiiiv :D:D:D som rada mala som strach a obavy vsak mam doma 4,5 mesacneho a nejaku 1000ku km stari rodicia a tu sme sami na vsetko... Asi onedlho dostanem menstruaciu tipujem a kojim takze ten vlci hlad bol z toho :D a tie pocity...hormony...ale podla vsetkeho nie z tehu...pri prvych dvoch som tak chcela 2 ciarky a boli tam a teraz som velmi nehccela a vyslo to! :D A keby sa zadarilo tretie tak jasan ze zvladneme aj to. Deti su dar z neba... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
fúúú tak daj vedieť zajtra ako višiel testík držím palčeky 😀