Bolesť prsníkov - tehotenstvo alebo PMS?

12. jan 2021

Ahojte ženy.
Snažíme sa s mužom o bejby. O 6 dní by som mala dostať svoje dni. Už 3 dní ma dosť bolia prsia, včera večer to bolo intenzívnejšie.... Dnes už je to menej. Na test je ešte skoro si myslím. Zaujíma však, či ste to niektorá takto mali a bolo to tehotenstvo,alebo máte skôr skúsenosť, že to bolo u vás pms. Cyklus mam 35 dňový,styk sme mali počas plodných dní aj cez ovuláciu.Dakujem za rady.

anjelicek26
12. jan 2021

Prsia su podla mna velmi klamlivy znak, kedze po ovulacii prsia bolia, ako sa zacne zvysovat hladina progesteronu...uvidis, ako sa to vyvinie.

milanija
12. jan 2021

Ja som mala asi 2 týždne stále pocit že zajtra príde ms, bolelo ma brucho, kríze aj prsia a nakoniec som zistila že som tehotná. A keď sa snažíte tak to môže byť aj v hlave že sa viac sleduješ a podvedome si nahováraš príznaky. Týždeň pred je podľa mňa veľa na odhad tehotenstva, ale držím palce! 🙂

comika
12. jan 2021

Vsak ak nechces cakat, spravy si test, Bud bude + alebo -. Ja som si robila test 5 dni pred MS a mala som slabulinku ciarku. Ja som vtedy bola 10 DPO, a vtedy uz sa da zachytit HCG. Drzim palce aby vysledok bol taky aky chces.

jujka215
12. jan 2021

@milanija môžem sa opýtať? 2 týždne vám meškali? lebo mne toľko meškajú a neskutočne ma svrbia bradavky neviem môžem byť tehotná.. testy som si objednala prídu tento tyzden.. inak žiadne priznaky iné nemám iba svrbenie pŕs..

sonnenshein
12. jan 2021

Pri tretom tehotenstve ma tyzden pred MS boleli prsia tak, ze som nemohla spat na bruchu. Biologicky velmi zvlastne, ja viem, a dokonca som bola tyzden presvedcena ze pomaly prichadzam do prechodu, az potom mi napadlo spravit test (lebo ved lekar sa aj tak bude pytat)... No a bolo to tam.

milanija
12. jan 2021

@jujka215 ja som mala všetky príznaky menštruácie ale bez krvácania a bolesti v podbrušku som mala takmer celý prvý trimester. Svrbenie bradaviek neviem posúdiť, či je to príznak tehotenstva

nina1510
13. jan 2021

Ahojte. Som tu nová a tak nemám preštudované ešte všetky fóra a odpovede. Veľmi by mi pomohlo, keby ste mi poradili. Nechránený Sex sme mali v čase ovulácie ktorá bola 1.1.2021 a pár dni už pociťujem bolesti v podbrušku ako keby mám dostať MZ, mám citlivé prsia a bolia ma bradavky. MZ mám dostať 14.1 ale 3-4 dni mi zvykne meškať. Nevydržala som a robila som si 3 tehotenské testy. Boli pozitívne. Lenže som volala s mojou doktorkou a ta mi hneď povedala že pokial mi ešte MZ nemešká tak tehotná niesom. Ale testy mám pozitívne. Celé sa mi to nezdá tak vás žiadam o názor 🙂. Ďakujem Vám veeelmi pekne❤️

jujka215
13. jan 2021

@nina1510 podľa mňa si a keď máš dostať zajtra tak veľmi pekná čiarka gratulujem držím palce nech to dotiahnete do úspešného konca 😌😌

nina1510
13. jan 2021

@jujka215 ďakujem pekne. Stále ma trosku strašia tie bolesti najmä večer alebo v noci 🙂 no uvidíme.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre