Ahojte baby
Mám na vás otázku. Som týždeň po podaní ovitrelle a neskutočne ma bolia prsia resp. bradavky a mam biely hustý výtok. Skúsila som si urobiť test, aj ked dr. mi kázala az na 10 den od podania. Obyčajný test s citlivosťou 10 bol negat a clearblue digitálny mi ukázal + 1-2 týždeň. Tak teraz neviem, či mám tie príznaky z injekcie aj ten test alebo sa mam konecne zadarilo.. mate s tým skúsenosti? Dakujem za každú radu 😘
mna neskutocne boleli prsia vzdy po jeho pichnuti. mala som ho 7x, z toho tehotna som bola raz. a to ma potom prestali boliet a aj napriek tomu to vyslo 😀 nic ine neostava len vydrzat. inak ak este uzivas aj nejaky progesteron tak prsia zvyknu boliet aj z neho.
co sa tyka testu, mne kazal lekar vzdy robit test najskor 14den od pichnutia. 7dni od pichnutia moze byt falosne pozitivny (ja som tak mala niekolkokrat).
drzim palce ☺️
@rk123 užívam este utrogestan ale taky problém som nemala este pri ňom. Tak vravis, ze aj ty si mala boľavé prsia, tak sme dve 😂 budem musieť vydržať, nic ine mi neostáva. Len dufam, ze ta mrcha sa nedostaví, lebo to by som mala dlheeeee PMS a myslím, ze este by nebolo ani na mieste, keďže užívam stále lieky, mne príde tak do týždňa ked vysadím.. uvidíme, dam vediet ako som dopadla 😊 este sa mi pridruzil výtok biely a take neprijemne svrbenie.. asi pH sa mi dako zmenilo po tej injekcii, cela som rozhadzana z toho.. dakedy dávnejšie som mala pregnyl a tam som vobec takéto ťažkosti nemala 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@matulik19 na toto ti asi nikto neda jednoznacnu odpoved, ja odporucam naozaj pockat 🙏
Je este skoro, ked si tyzden po ovitrelle, tak len cca 5dni po ovu a to je strasne skoro.
Aj SPC pise:
Tehotenské testy
Ak si po použití Ovitrellu urobíte tehotenský test zo séra alebo z moču, do desiatich dní sa môže stať, že dostanete falošný pozitívny výsledok.
Kazdopadne je zvlastne, ze 10-tkovy test bol negativny a 25-tkovy vysiel pozitivne.
Boli robene z jednej vzorky?
Skus o 2dni, ideal az na ten 10-den
Drzim.palce