Bolesť prsníkov po Ovitrelle

matulik19
26. júl 2021

Ahojte baby
Mám na vás otázku. Som týždeň po podaní ovitrelle a neskutočne ma bolia prsia resp. bradavky a mam biely hustý výtok. Skúsila som si urobiť test, aj ked dr. mi kázala az na 10 den od podania. Obyčajný test s citlivosťou 10 bol negat a clearblue digitálny mi ukázal + 1-2 týždeň. Tak teraz neviem, či mám tie príznaky z injekcie aj ten test alebo sa mam konecne zadarilo.. mate s tým skúsenosti? Dakujem za každú radu 😘

mikasz
27. júl 2021

@matulik19 na toto ti asi nikto neda jednoznacnu odpoved, ja odporucam naozaj pockat 🙏
Je este skoro, ked si tyzden po ovitrelle, tak len cca 5dni po ovu a to je strasne skoro.

Aj SPC pise:
Tehotenské testy
Ak si po použití Ovitrellu urobíte tehotenský test zo séra alebo z moču, do desiatich dní sa môže stať, že dostanete falošný pozitívny výsledok.

Kazdopadne je zvlastne, ze 10-tkovy test bol negativny a 25-tkovy vysiel pozitivne.
Boli robene z jednej vzorky?

Skus o 2dni, ideal az na ten 10-den
Drzim.palce

matulik19
autor
27. júl 2021

@mikasz ďakujem 😊 aj ja si myslím, že je skoro, len neviem či to mám takú reakciu na liek, prsia ma neskutočne bolia a cítim sa ako na mrchu 😬 testy boli po sebe asi hodinu robené, kazdy z inej vzorky..aj to moze byt dovod asi ale ozaj je to zvláštne. Uvidíme v piatok 🙏

rk123
27. júl 2021

mna neskutocne boleli prsia vzdy po jeho pichnuti. mala som ho 7x, z toho tehotna som bola raz. a to ma potom prestali boliet a aj napriek tomu to vyslo 😀 nic ine neostava len vydrzat. inak ak este uzivas aj nejaky progesteron tak prsia zvyknu boliet aj z neho.
co sa tyka testu, mne kazal lekar vzdy robit test najskor 14den od pichnutia. 7dni od pichnutia moze byt falosne pozitivny (ja som tak mala niekolkokrat).
drzim palce ☺️

matulik19
autor
27. júl 2021

@rk123 užívam este utrogestan ale taky problém som nemala este pri ňom. Tak vravis, ze aj ty si mala boľavé prsia, tak sme dve 😂 budem musieť vydržať, nic ine mi neostáva. Len dufam, ze ta mrcha sa nedostaví, lebo to by som mala dlheeeee PMS a myslím, ze este by nebolo ani na mieste, keďže užívam stále lieky, mne príde tak do týždňa ked vysadím.. uvidíme, dam vediet ako som dopadla 😊 este sa mi pridruzil výtok biely a take neprijemne svrbenie.. asi pH sa mi dako zmenilo po tej injekcii, cela som rozhadzana z toho.. dakedy dávnejšie som mala pregnyl a tam som vobec takéto ťažkosti nemala 🙈

rk123
27. júl 2021

@matulik19 kazdy to ma inak, treba naozaj vydrzat. mna boleli vzdy prsia neskutocne, okolo 10teho dna po ovitrel vzdy zrazu prestali .. aj ked to vyslo prestali, tak som myslela ze zas nic a predsa 😂

noemyall
3. aug 2021

@matulik19 Dobrý deň tiež som po pichnuti ovitrelle 5 deň a prsia ma tiež neskutočne bolia uz som rozmýšľala či nemám vedľajší účinok
tt som si zatiaľ ešte nerobila čakám ten 10ty deň ... Tak snáď to vijde s partnerom sa snažíme 4roky 😔

matulik19
autor
4. aug 2021

@noemyall Ahoj. Tak mne bolesť neustúpila, mrcha sa ešte nedostavila a test negatívny… ešte počkám dva dni, lieky som vysadila v sobotu a do týždňa var dostanem, keďže test si myslím by uz ukázal čiarku keby sa to podarilo. Som 16 den od podania ovitrelle… 🙈

rybka1985
4. aug 2021

@matulik19 ahoj ja som o den neskor ako ty, prsia tiez neskutocne bolia a test negativny utrogestan som vysadila v nedelu a cakam.

matulik19
autor
4. aug 2021

@rybka1985 tak sme v tom spolu 🙂držím palce ✊, ja som zvedava, aj ked nádej mam menšiu a menšiu ale predsa… 🙏 daj vediet ako ste dopadli ☺️

matulik19
autor
4. aug 2021

@rk123 Ahoj. Prosim ta, na ktorý den ti vyšiel pozit test, co si aj reálne bola tehu, po tých 14 dňoch, ci? Dakujem 😘

noemyall
4. aug 2021

@matulik19 držím palce 🍀💝

rk123
4. aug 2021

@matulik19 joj ja som bola na vklade embrya, nie na iui a test som si robila na 11ty den po vklade, embryo malo 5dni, pichala som 36hodin pred odberom vajicok cize dokopy na nejaky 17ty den po ovitrelle? ale bola to uplne jasna ciarka cize keby som robila skor urcite ukaze uz skor

matulik19
autor
4. aug 2021

@rk123 dakujem ☺️

rybka1985
5. aug 2021

@matulik19 dnes som dostala takze nic...ideme dalej

matulik19
autor
29. aug 2021

@rybka1985 ja podobne Rybka 🙂 ale v septembri ideme na iui tak uvidíme 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre