Bolesť prsníkov. Je to PMS alebo tehotenstvo?

29. máj 2023

Mohli by ma cisto teoreticky 9 dni od nechraneneho styku boliet prsia ako znak tehotenstva alebo je to velmi skoro a ide skor o pms?

terina25
29. máj 2023

Podla mna nie

pondelok01
29. máj 2023

Ano, je to pms alebo tehotenstvo, jedno z toho na 100%.

denuss
29. máj 2023

Teoreticky aj tehotenstvo, tu niektore zienky tvrdia, ze to nie je mozne, velmi skoro... U mna to bolo aj skor, tyzden pred MS ma velmi boleli prsia, zvacsili sa ocividne, citila som sa celkovo inak.. test bol negativny, ukazal mi takmer neviditelnu ciarku az v den meskajuceho MS. Dcerka bude mat coskoro 10rokov

basska_b
29. máj 2023

Moze to byt aj aj. Ja som tak mala aj aj...

diewcatqoo
29. máj 2023

Moze byt aj tehotenstvo. Keby som to nezazila, tak tiez by som si myslela, ze to je velmi skoro na taketo priznaky. Mna nejakych 8-10 dni po styku boleli prsia a napinalo ma z vina. Par dni na to som si spravila test a bola tam druha ciarka. Co ja duchov nikdy nelovim, nie som zastanca testovania pred MS, ale bolo mi fakt zle a mala som doma test, tak sme sa s manzelom podpichovali, ze skusime. A zostali sme prekvapeni.

floki1994
29. máj 2023

Urob test a uvidis...ak je hcg vysoke natolko aby ukazalo druhu ciarku tak bolest prs moze byt aj z toho..ak nie je dost vysoke na druhu ciarku tak je to PMS ;)

kessica87
29. máj 2023

Ja to mam aj ako PMS a aj keď som tehotná čiže 50/50 🙂

autor
29. máj 2023

@floki1994 test som robila a nic, meskaju mi 2 dni lenze nechraneny bol cca pred 9dnami cize by asi ani nemusel nic ukazat, len tie prsia, ale tie ma zvyknu stale boliet pred ms, len stresujem preto rozmyslam ci to je mozne, nespravil sa do mna a ani som nemala plodny hlien (proste bolo to pred 9 dnami cize v neplodnom období uz, ale predsa)

autor
29. máj 2023

Cyklus mam 29dnovy, vacsinou pravidelny, styk bol na 21.den

autor
29. máj 2023

Taktiez som si nahmatala krcok cize je nízko a citala som ze takto býva v case ms a bliziacej sa ms

autor
1. jún 2023

Vcera (na 4.den meskania) som si urobila test, nic, a furt ms nikde, keby som bola tehotna uz by ukazalo ze ked ma aj bolia prsia? Takze to je skor pms? ale dlho mi nemeskali tak nechapem co sa deje

katkkaaaa
3. sep 2023

Toto iste sa deje prave mne,bolia ma prsia a menstruacia mi meska uz 4 dni ale test je negativny. Nechapem co sa deje a este k tomu ma boli v podbrusku ako keby mam dostat ale stale nic🤷🏼‍♀️

marketatokarova
26. dec 2023

Dobry kcela som sa spitat mala som menstruaciu ale od hevteho mesiaca ma bolia prsia mozete mi poradit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre