Prosim o radu...začali ma bolieť prsia...veľkosť rovnaká mám 3 týždne do menštruácie...bolia viac...žilky viditeľné mám 2 týždne do menštruácie...príznaky nemám...môžem byť tehotná?
nie,nemozes
@extrem000 tak 3 ci 2 tyzdne ? Sa rozhodni
@lucka12399 pisala som ze ma 3 tyzdne pred kramamy boleli prsia ....teraz mam 2 tyzdne do kramov bolia viac...
@extrem000 ja som mala tento mesiac presne toto isté a žiaľ menzes som dostala
Cca dva tyzdne do ms mas ovulaciu, takze nie si tehotna.. bolest prs sposobuje progesteron ktoreho vyssia hladina je okrem tehotenstva aj v lutealnej faze.. ak chces zistit ci si tehotna, urob si test v den meskajucej ms.. drzim palce
@baskaa_1998 to mi je ľúto...
co ty vies? mozno ukaze. treba len vyskusat
@blondina_1 odpovedať Ti neviem, ale máš u mňa veľké +, že si nezaložila novú tému. 👍👏
@korunka1 ďakujem 😃zbytočne podľa mna
Ahojte menštruáciu som mala naposledy 31.12.2018. Odvtedy nič. Mám závraty je mi tak divno rýchlo sa zadycham, som citlivá , dnes som si robila test a negatívny môžem byť tehotná aj keď test je negatívny ? Čítala som že niektorým test vyšiel pozitívny az v 4 mesiaci. 🤔 Ďakujem
@lucka313 gynekológ????????
@blondina_1 chystám sa tento týždeň.
@korunka1 je to tam podľa mna 😊😊
@blondina_1 gratulujem! 🙂
@ninek73 ďakujem mysleli sme na to že by sme chceli babo a hneď prvý mesiac sa podarilo 😍plus som brala aj vitamíny
@blondina_1 😍 aj u nás to presne tak bolo, normálne som neverila, že to hneď vyšlo a dnes som už začala 5. mesiac 🙂
@ninek73 gratulujem, síce mám ešte 5 dni do ms ale tak som rada a s priateľom sa už tešíme 🙂
Ahojte , viem že je to staršia téma ale , nenašla som nič podobné .. snažíme sa s priateľom už vyše pol roka a nič .. mala som každý mesiac naozaj že všelijaké príznaky podobne tehotenstvu a nič ale už to akože tento mesiac beriem tak že neriešim naozaj keď príde tak príde .
Len dnes som si všimla že mám možno o trošku zväčšené dvorce a okolo bradavky a aj v nej sa tiahne žila... Žily na bradavkách som nemala nikdy , nikde som nenašla ani tému kde by ženy o Tom písali , jedine že žily na prsiach ale to je normálne , ja som chcela čisto vedieť čo sa týka bradaviek. Máte niektorá stým skúsenosť ? Poprípade môže to byť aj príznak? Ďakujem
@lucuass ktory si den cyklu ? mešká ti menzes ? test si si spravila ? g
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
👀