Ahojte baby, s priateľom sa snažíme o bábätko , už asi 2 týždne má bolia prsia na dotyk, mám ich ťažké a horúce.27.4. som mala dostať menzes no prišiel už 24.4. úplne slabý , na druhý deň som čakala bolesti brucha ako vždy na druhý deň menštruácie a neprišli žiadne..dnes je 27. A menzes už nemám 🙂 prsia ma bolia stále a v podbrušku cítim iba taky divný jemný tlak, no čo mi príde úplne najdivnejsie je to že vždy som cez krámy nervózna s bolesťami a teraz nič..práce naopak mám úplne super náladu a cítim sa neskutočne dobre a uvoľnene. Neviem čo si mam o tom myslieť .. myslíte že by som mohla byť tehotná? 🙂 Ďakujem moc za rady
Čo povedal test?
autorka - nechcem sa ta dotknut, ale naco su dobre taketo polemiky? mozem byt? no mozes, ale aj nemusis. nikto ti to asi na zaklade tvojho opisu/otazky nezodpovie na 100%, tak vyskusaj test a uvidis 🙂
A čo test? Alebo rovno k doktorovi choď. Budeš si najistejšia.
Presne tak, môžeš mať len zaseknutý ms a preto ti je tak ako ti je. A hlavne čo mi posúdime takto cez monitory a dispeje 😀
Sprav si test a uvidíš, ak to co popisujes sú tehotenské príznaky tak aj test bude pozitívny. Držím palce
Skutočne nerozumiem, prečo si ženy nekúpia tehu test, ale radšej sa nás pýtajú či sú tehotné... Odveci 🤦🤷
sprav si test a daj vediet 🙂
@jozko_z_lesa a to sa akoze nemôžem podeliť so svojimi pocitmi? Načo je potom táto stránka? Fakt hrôza, ako tu ľudia kritizujú .
Dnes je 26.4. nie 27.4. 😉
@radulka33 ano podelila si sa s pocitmi a nákonci si sa pýtala, či môžeš byt tehotná. Nikto tu nemá veštecku guľu. Takze ti každá odpovedala, že si máš urobiť test. Ved to je hádam logické, že ak ma žena pocit, že môže byt tehotná, tak si v prvom rade urobí test. Mala si sex? Ano, môžeš byt tehotná. Je to 50 na 50.
@petra92 Ale veď píše, že slabú menštruáciu dostala predčasne a to 24.4.
@radulka33 Môžeš byť tehotná, ale myslím, že viac prípadov je, že pri tehotenstve absentuje menštruácia. Menštruácia pri tehotenstve je skôr rarita. Preto myslím, že skôr bola ovulácia posunutá, alebo neprebehla ovulácia (nie každá menštruácia znamená, že zákonite prebehla ovulácia a to by vysvetľovalo aj to, že bola slabšia a iná ako inokedy) . No ale možné je všetko - sprav si test a budeš vedieť. Ak by si otehotnela pred tou slabou menštruáciou, test ti to určite ukáže. A ozaj.... držím palce. Prajem aby to vyšlo, keď nie tento mesiac, tak ten ďalší alebo čoskoro 🙂
@sili82 ja som sa iba spýtala či by som mohla byť to je celé .. nepochopím takýchto ľudí ktorí sa hneď do každého obujú... Preboha keď sa vám to nepáči že niekto niečo napíše tak to ani nekomentuje...toto je stránka kde sa píšu diskusie takže si každý môže napísať a spýtať sa čo chce.a vám ženy ktoré ste reagovali normálne veľmi pekne ďakujem 🥰🥰🥰
tak ako ? co povedal test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A čo takto kúpiť test?