Bolesť pŕs a negatívny test

3. sep 2024

Ahojte baby, boleli vás prsia keď ste dali dole podprsenku? Ako závažie, otras… potom už bolesť doznieva
Som 10dpo, test snehovo biely. Príznak jedine prsia, ovulácia odsledovana, potvrdená testom. Myslite že je ešte nejaká šanca tento mesiac? Iba normálne odpovede, ďakujem ❤️

crazy_cat_lady
3. sep 2024

Prsia zvyknut bolievat aj pocas pms...

autor
3. sep 2024

@crazy_cat_lady menštruáciu mám dostať až za 10 dni. A mne sa väčšinou pms dostavuje 2 dni pred samotnou ms

katarinaba
3. sep 2024

Beriem atk a tiez ma bolia obcas prsia, ked som bola tehu, prsia boleli, ked som nebola tehu a nebrala atk, tiez ma prsia boleli - prsia ma bolia snad cely zivot, niekedy viac, niekedy menej. Pockaj si na meskanie MS a potom testuj.

glade22
3. sep 2024

Ale to akosi nesedí...si 10dpo a máš 10 dní do ms? Veď lutealna fáza (teda od ovulácie po menzes) trvá cca 12 dni

autor
3. sep 2024

@glade22 mám ovuláciu posunutú o 5 dni dopredu… mala som ovulaciu 24.8

glade22
3. sep 2024

Keď je ovulácia posunutá, posunie sa aj menzes, teda nemáš 10 dní do menzes, ale menej. Testuj keď ti bude meškať, potom už máš výsledok jasný a nemusíš byť sklamaná.

autor
3. sep 2024

@glade22 áno veď aj chcem počkať, ale som taká nedočkava 😢 každý mesiac budeme vždy dufat že to vyjde

nika_val
3. sep 2024

Ja mávam bolesť pŕs aj týždeň pred ms takže toto by som ako nejaký znak tehotenstva určite nebrala a nerobila si nádeje kvôli tomu

cookie29
3. sep 2024

Si 10 dni DPO a mas 10 dni do menzesu? To mas nejaku dlhu fazu... tam zvycajne byva 14 dni nie 20

autor
3. sep 2024

Baby ešte raz. 24.8. Som mala pozitívny ovulacny test a silný hlien, veľmi veľa výtoku v podobe hlienu aj pri styku… naozaj veľké množstvo, vedela som že sa jedna o ovuláciu. Podľa kalendára mám ms dostať za 9 dni konkrétne, väčšinou podľa kalendára mám presne s 1 dňovou odchýlkou. Minula ms v júli trvala 2 dni. Teraz pociťujem bolesť pŕs a veľkú únavnosť. Neviem čo si myslieť, každopádne som 10dpo dnes a test negatív

autor
3. sep 2024

Menstruacia teraz v auguste*** oprava
Trvala 13,14,15- už skončila. Povodne mala byt ovulácia podľa kalendára až 29.8 ale ja som ju mala URČITE 24.8

silvinka1p
3. sep 2024

Digitálny clearblue si skúsila ?

autor
3. sep 2024

@silvinka1p skúšala som iba test z lekárne, ten woman secret… negatívny 😢

nika_val
3. sep 2024

Podľa mňa je na test ešte veľmi skoro tak nezúfaj.. ale ako som písala vyššie bolesť pŕs by som ja nepovažovala na nejaký príznak tehotenstva
Skús sa na tých 9 dní hodiť čo najviac na kľudu, netestuj zbytočne takto skoro..počkaj si na ten deň kedy má prísť ms a až potom testuj .. takto si zbytočne nerobíš stresy, nervy 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre