Bolesť pŕs a negatívne testy

dadafa
21. okt 2013

Ahojte vsetci 🙂
Musim sa Vas opytat, uz naozaj neviem kam sa mam obratit. V marci 2013 som po roku snazenia otehotnela, no bohuzial sa babatko prestalo vyvijat a muselo ist von. teraz som mala posledny menzes 10.9.2013, bola som min tyzden u doktorky a nieco tam videla, ale este to bolo velmi malicke, tak ma nechcela zbytocne tesit. Robila som si asi 5 tehotenkych testov, vzdy rano a vsetky boli negativne, ale strasne ma bolia uz 2 tyzdne prsia a byvam unavena. K doktorke idem az za dva tyzdne. Neviem co mam robit, som velmi nedockava, lebo po babtku s manzelom velmi tuzime.

simis105
21. okt 2013

@dadafa
Ahoj! no si budes musiet len cakat 😉 . A pani doktorka ti nezobrala krv? kedy si si robila testy? v kolkych dnoch ciklu?

dadafa
autor
21. okt 2013

Nezobrala, povedala, ze mam prist za dva tyzdne, ze to uz bude vidiet. Okolo 10.10 som mala dostat, a prvy test som si robila 14.10 a potom skoro kazdy druhy den 😖

simis105
21. okt 2013

@dadafa
a nebola tam ani len uplne slabucka ciarocka??? A ona ti povedala ze tam nieco vidi a nic viac? poslala ta domov?

dadafa
autor
21. okt 2013

Najprv som mala pocit, ze bola, ale ja si to uz asi nahovaram... bolo tam vidno ako taku malu ping pongovu lopticku. Nic viac mi nepovedala :(

tamarka9
21. okt 2013

@dadafa ale je divne zeti tu krv na HCG nezobrala, len tak ta psolat domov a cakaj dva tyzdne 😖

simis105
21. okt 2013

@dadafa
ja som si dnes robila test a bol negativny (som 29DC) tak som volala doktorovi a povedal mi aby som prisla hned zajtra ze mi zoberie krv, ze tam to bude vidiet hned, ze tehotenske testy su malo citlive a vedsionu je na nich vidiet dve ciarky az
tyzden od meskania mrchy... to mi povedal teraz cca pred 5 minutami

dadafa
autor
21. okt 2013

@simis105
len mne pri prvom tehotenstve ukazal test 3 dni po meskani, uplne zretelnu ciarku a aj doktorka mi teraz povedala, ze si mam urobit test, ze by mi to mal ukazat, lebo ked mi meska osem dni, tak to uz je vela a ked som jej povedal, ze bol negativny, tak sa cudovala. Ale ratalo to, ze mozem byt iba v 3tt, tak ja uz fakt neviem ☹ ale mam strasny tlak v prsiach, tak duuufam

dadafa
autor
21. okt 2013

@simis105 velmi ti drzim palce 🙂

simis105
21. okt 2013

@dadafa
ja si myslim ze to moze byt tehotenstvo, hlavne teraz ked som dovolala s mojim doktorom. Povedala
som mu ze mam jeden den meskanie ale test negativny a on nato ze tehotenske testy vedsinou byvaju pozitivne
aspon po tyzdennom meskani menstruacie! Ze staci ked ma zena malo toho hormonu a je tehotna ale tehotensky
test nieje taky citlivi takze to nevidno! preto mi povedal aby som zajtra hned prisla na krv a ze on to bude hned viediet!
a to som rada lebo mi povie ci som alebo niesom a nebudem uz spekulovat....
Ja som mala tiez bolest v prsiach ale uz nemam, a po ovulacii som mala krce v podbrusku a take pichanie
teraz ma skor bolest v krizoch a taky tlak cca 3 - 4 dni. Ale nechcem si nic nahovarat, mozo je to len hormonmi co
som brala!

Drzim ti palceky, kedy by si mala ist k tej doktorke?

dadafa
autor
21. okt 2013

k doktorke idem az buduci stvrtok, tak uvidime. mam doma este zasobu testov, tak sa budem kazde rano testovat a snad sa to podari 😉

simis105
21. okt 2013

@dadafa
budem ti silno drzat palce!!! ja by som si osobne tie testy nerobila, lebo ja ked si spravim test a vidim tam iba jednu
cirocku tak som dost smutna potom. ale kolko ludi tolko chuti!!!

Drzim palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

a ked uvidis // tak si poprosim fotecku 🙂

dadafa
autor
21. okt 2013

urcite dam vediet 🙂 DAKUJEM
aj ja tebe velmi drzim palce 🙂 🙂 🙂

simca1989
23. okt 2013

Tak pozeram ze niesom sama.prsniky ma strasne bolia,lepsie povedane strasne boleli,teraz po 2dni sa to trosku uvolnilo,podprsenku znesiem na sebe tak hodinu,ked ju dam dole ma pocit ze mi prsia maju 50kg,mrchu som mala az 3 dni ale tak strane slabucku ze by mi bola jedna vlozka aj tyzden vydrazala pritom mavam tak 5-6dnovu.na zenskom som bola minuly tyzden,krv mi nebral ale povedal mi aby som prisla buduci utorok,ze mam zvecenu sliznicu,ze to moze byt pociatok tehu.testom neverim moc-skusenost pri prvom tehu.tak som teraz dost na pochybach ze ci som ci nie...

simca1989
23. okt 2013

@dadafa inac potom napis ako si dopadla,co ti lekar povie.ale ajtak drzim palceky

dadafa
autor
24. okt 2013

@simca1989
Jasne, urcite dam vediet. Este tyzden musim vydrzat a uz ma opusta nadej, ze som tehotna ☹ Testy mam stale negativne...

simca1989
24. okt 2013

ja idem v utorok.testom neverim-zla skusenost pri prvom dietati.radsej sa nad tym nijak nezamyslam bo mi uz sibe stoho.pekne si musim pockat do utorka a uvidime.ale tem moj "spolubyvajuci :D " si mysli ze som.bo ze sa mi prsia zmenili-ma pravdu,su vecsie ako normalne,citlive,bolestive,krize si necitim,brucho boli-sem tam taka pichava bolest...tak som zvedava veru

dadafa
autor
25. okt 2013

@simca1989
Tak daj vediet ako di dopadla 🙂 drzim palce nech to dopadne ako si prajes 😉

simca1989
29. okt 2013

@dadafa ahoj,.tak dnes som bola na tom zenskom.nepovedal mi nic ze tam nic este nevidi kedze je to 5tyzden od pokusu.zajtra idem na krv ze ta nam povie viac.tak to budem vediet zajtra poobede bo kolo 3 mu mam ohladom vysledku volat.aj ked sama uz neviem.prsniky stale su napnute,bolia,uz su mi vsetky podprsenky len tak tak,v podbrusku ma furt boli-taka pichava bolest,krize tiez.takze uz nech je zajtra poobede bo sa zblaznim.a ty ako?

simca1989
30. okt 2013

Tak teda verdikt je ze sa musime pokusat dalej...

simca1989
30. okt 2013

podla doktora to mozu byt hormonalne zmeny.vraj ak mi to neprejde do 2tyzdnou mam prist zas na zenske

dadafa
autor
31. okt 2013

@simca1989
No tak ja mam zlu spravu :( babatko som cakala, ale zacala som v utorok strasne krvacat a prisla som on :( uz druhy krat sa mi to stalo v priebehu pol roka :(

simis105
1. nov 2013

@dadafa
je mi to veľmi ľúto!!!!!!!!!!!!!!!! neboj sa raz sa to určite podarí, mám kamošku čo tiež 2x potratila ale na 3x sa to už podarilo a teraz ma 2mesačnú krásnu dcérku 🙂 musela si ale celé tehotenstvo pichať dáke injekcie na zriedenie krvi.....
určite sa ti to podarííííííííííííí veríííííííííííím tomu 🙂

simca1989
5. nov 2013

@dadafa boze moja tak to mi je strasne luto.az mi slzy vyhrkli ked som si to precitala...mrzi ma to velmi.ale neboj sa,niekde hore je anjelik ktory pride na zem v podobe tvojho vytuzeneho babatka

dadafa
autor
11. nov 2013

Dakujem dievcata, uz sa z toho dostavame, ideme bojovat dalej. Sand sa na nas stastie usmeje.

anne_2
21. dec 2013

poradíte mi? :( MS mi mešká 12 dní lenže tento cyklus mi praskla cysta no ptm som MS nedostala teraz mam tlaky v brušku a dosť nafuknuté test som si robila ale bol negatívny.. tiež ma bolia prsia na dotyk a svrbia bradavky.. už nwm či čochvíľa prídu alebo je to niečo iné... :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre