Bolesť na prsiach a v podbrušku. Je to začiatok tehotenstva?

adel1410
9. dec 2017

Ahojte, neviem, možno blbá otázka ale pred 10-timi dňami sme mali nechránený sex s manželom... Cca 2 dni cítim hroznú bolesť na prsiach, sú akési iné a dnes sa k tomu pridala bolesť v podbrušku ako keď je svalovica.... Môže to byť tehotestvo? Myslím že na test je ešte priskoro. Ďakujem

lavieenrose
9. dec 2017

Na test je priskoro ale mi tu už budeme vedieť?

adel1410
autor
9. dec 2017

@lavieenrose Nie ale ešte som tehotná nebola, a neviem či môžu byť také skoré príznaky 🙂

mey8
9. dec 2017

@adel1410 na test je skutočne priskoro, ten by ti výsledok ukázal najskôr v deň očakávanej M. A podľa mojích skúsenosti je aj na príznaky priskoro🙂 bolesť prsníkov môžeš cítiť počas Ovu., alebo pred prichadzajúcou M. a rovnako ako aj bolesť v podbrušku...🙂 a myslím, že ti tu aj tak adekvátne nikto neporadí...:(

mey8
9. dec 2017

@adel1410 a ma napadlo kedy ti má vôbec prísť M?

anjelicek26
9. dec 2017

Psychika pracuje. Tehotna byt samozrejme mozes, ale na prvu supu to vyjde taaak strasne malo parom... o 4 dni si sprav test a budes mat jasno, ak dovtedy nedorazi MS

cristi
9. dec 2017

pockaj si do terminu najblizsej ocakavanej ms, ak bude ms meskat , potom si urob test

lavieenrose
9. dec 2017

ked otehotnies dozvies sa to nemusis nahanat odpoved na tuto otazku kym ti nemeska menstruacia..lebo potom neotehotnes nikdy..aj ja som uz bola v tom dva krat ale aj teraz som si myslela ze by to mohlo vyst a nevyslo..vedela som kedy bola ovu aj sme mali styk...priroda je nevyspytatelna..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre