Ahojte, neviem, možno blbá otázka ale pred 10-timi dňami sme mali nechránený sex s manželom... Cca 2 dni cítim hroznú bolesť na prsiach, sú akési iné a dnes sa k tomu pridala bolesť v podbrušku ako keď je svalovica.... Môže to byť tehotestvo? Myslím že na test je ešte priskoro. Ďakujem
@lavieenrose Nie ale ešte som tehotná nebola, a neviem či môžu byť také skoré príznaky 🙂
@adel1410 na test je skutočne priskoro, ten by ti výsledok ukázal najskôr v deň očakávanej M. A podľa mojích skúsenosti je aj na príznaky priskoro🙂 bolesť prsníkov môžeš cítiť počas Ovu., alebo pred prichadzajúcou M. a rovnako ako aj bolesť v podbrušku...🙂 a myslím, že ti tu aj tak adekvátne nikto neporadí...:(
Psychika pracuje. Tehotna byt samozrejme mozes, ale na prvu supu to vyjde taaak strasne malo parom... o 4 dni si sprav test a budes mat jasno, ak dovtedy nedorazi MS
pockaj si do terminu najblizsej ocakavanej ms, ak bude ms meskat , potom si urob test
ked otehotnies dozvies sa to nemusis nahanat odpoved na tuto otazku kym ti nemeska menstruacia..lebo potom neotehotnes nikdy..aj ja som uz bola v tom dva krat ale aj teraz som si myslela ze by to mohlo vyst a nevyslo..vedela som kedy bola ovu aj sme mali styk...priroda je nevyspytatelna..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na test je priskoro ale mi tu už budeme vedieť?