dobry den babenky. s priatelom sme maly nechraneny pohlavny styk. 24 a 27.6. a aj 1.7..... strasne ma bolia krize , a pocitako by mi prsa narastli.. unavena od vcera som stale. len by som spala ... menzes mam az 17.7 dostat.... mam sa zacat obavat ze by som mahla bit tehu?
ak mas dostat 17.7. menstruaciu, tak budes pravdepodobne len dnes-zajtra-pozajtra ovulovat... takze ti nijake prsia urcite nenarastli...kedze tehotenske priznaky mozes mat najskor 4 dni pred prichodom menstruacie tak je to fakt len paranoja (?) alebo zelanie (?) neviem presne...
@anjelicek26 citila som na lavej strane ako ma pichalo .
@minka241 ale to moze byt prave chystajuca sa ovulacia..ked je na vajecniku uz velky folikul, vela zien to citi.....pichanie vo vajecniku... tehotenstvo je proste skoro...
Mas ovulaciu najskor
@anjelicek26 zakazdym sa sparavil domna ...
@minka241 taketo detaily vediet nepotrebujem 😂 Tehotna momentalne nie si, ak chcete babatko, tak dnes-zajtra majte nechraneny sex a mozno to vyjde. Test si rob najskor 15.7.
@minka241 nechcem ta vystrasit, ale u mna bolest krizov bol prvy priznak, ze som tehotna. Nestalo sa mi to nikdy predtym ani potom.
@scorpionflower1 no ved toto , kedy vas asi krize boleli
Sexujes bez ochrany, spraví sa 3x do teba a ty sa ideš obávať? Snáď s tým rátate, keď to takto praktizujete. Ak by si nebola tak snáď máš ponaučenie ak áno tak GRATULUJEM.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.