Ahojte, chcem sa na vas obratit s otazkou. Mam asi 42 dnovy cyklus. Poslednu menstruaciu som mala 15.2. 13. Pohlavny styk som mala s priatelom 26.2, 1.3., 3.3..
4 . marca ma začali bolet krize a 5.3 rano som zistila , ze spinim, co neskor ustupilo aj bolest krizov. Dnes rano znovu spinenie. Chcem sa opytat, ze su plodne dni vzdy v strede cyklu, alebo to moze byt hocikedy. Je mozne, ze by som mohla otehotniet prave v tych dnoch,ked sme sa s partnerom milovali a toto spinenie, by mohlo byt uhniezdenie? Alebo je pricinou nieco ine, napriklad cysta? Dakujem
No tak sa necham prekvapit,budem cakat na mrchu. Co pri mojom dlhom cykle, bude dlllha doba este.
lutealna faza trva cca 14dni u niekoho menej ale ta sa nemeni,ak je neskor ovulacia tak aj mrcha pride neskor,u teba mi vychadza neskora ovulacia cca 26-28den cyklu ak si spinila tak cca 3 dni po zahniezdeni je hcg dost vysoke a test ti ukaže ci tehotna si.
no tak predsa, tehotensky test mi ukazal dve ciarky 😉 ale este to nemam potvrdene od doktora
dakujem, tie ciarky su este take slabe, ale test bol robeny 2 dni pred ocakavanou menstruaciou. inak by to bol velky zazrak, pred rokmi s byvalym som nemohla rok otehotniet a to som brala vtedy aj vselijake lieky a tuto teraz na prvy sup, sa mi ani verit tomu nechce 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemusí byť v strede ciklu,,,Su zeny co otehu cez menzes🙂