Ahojte,
s manželom sme sa snažili počas mojich plodných dní /hlien,ovulacny test-ukazkove/. No asi tak 4-5 dni po ovulacii ma začali bolieť kríže na pravej strane k čomu sa pridalo bolesť podbruška, nie silna tak dá sa to vydržať. Dnes ráno mi bolo trochu nevolno. Chcem sa spýtať či takéto niečo ste nemali aj vy niektoré po oplodnení. Či nemám náhodou nejaký zápal či cystu. Len mi to príde divné nikdy som to nemala a PMS mam uplne iny.
Ďakujem vam
ahojte baby, ja som 6ty dpo a dnes ma začalo bolieť na ľavej strane. Akokeby vaječník. Skôr cítim pichanie ako bolesť. MS mám dostať až o 10 dní a PMS mám iný. Cítim trošičku aj bolesť krížov tiež na ľavej strane. Snažili sme sa v čase ovulácie, teda aspoň podľa ovu testov. A snažili sme sa aj deň pred ovu. Bojím sa či to nieje nejaký zápal alebo cysta, nedávno som s tým mala veľké problémy :(
@myskacici ahoj....mozem sa spytat, co to nakoniec u teba bolo?
Minuly rok som totiz pre prasknitu cystu skoncila na laparoskopii a teraz mam take obdobne pocity ☹
@nina6112011 Ahoj, nakoniec to našťastie bolo tehotenstvo. Dnes ma ta "bolesť" 16 mesiacov 😁.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mojedieta Môžu to byť pocity pri zahniezdení. Či sa podarilo, uvidíš. V každom prípade držím palčeky!!!!