Bolest krížov a podbruška na pravej strane

mojedieta
29. jan 2015

Ahojte,

s manželom sme sa snažili počas mojich plodných dní /hlien,ovulacny test-ukazkove/. No asi tak 4-5 dni po ovulacii ma začali bolieť kríže na pravej strane k čomu sa pridalo bolesť podbruška, nie silna tak dá sa to vydržať. Dnes ráno mi bolo trochu nevolno. Chcem sa spýtať či takéto niečo ste nemali aj vy niektoré po oplodnení. Či nemám náhodou nejaký zápal či cystu. Len mi to príde divné nikdy som to nemala a PMS mam uplne iny.

Ďakujem vam

cerez
29. jan 2015

@mojedieta Môžu to byť pocity pri zahniezdení. Či sa podarilo, uvidíš. V každom prípade držím palčeky!!!!

loxa
29. jan 2015

@mojedieta urcite podla mna bud uspesne oplodnenie, alebo len iny PMS..nehladaj za tym patologiu, verila by som tomu tehotenstvu, aj ja som mala taketo priznaky🙂

mojedieta
autor
29. jan 2015

@cerez
@loxa dakujem vam velmi pekne 😀

mojedieta
autor
29. jan 2015

@loxa prvy krat som mala aj trošku krvavy hlien po sexe, raz potom uz nic. Asi muž bol aktivny moc? 🙂

loxa
29. jan 2015

@mojedieta v tehotenstve sa stava ze po sexe praskaju cievky na krcku..velmi casto

mojedieta
autor
29. jan 2015

@loxa No len ja som to mala asi tak v čase ovulacie..

myskacici
31. jan 2015

ahojte baby, ja som 6ty dpo a dnes ma začalo bolieť na ľavej strane. Akokeby vaječník. Skôr cítim pichanie ako bolesť. MS mám dostať až o 10 dní a PMS mám iný. Cítim trošičku aj bolesť krížov tiež na ľavej strane. Snažili sme sa v čase ovulácie, teda aspoň podľa ovu testov. A snažili sme sa aj deň pred ovu. Bojím sa či to nieje nejaký zápal alebo cysta, nedávno som s tým mala veľké problémy :(

nina6112011
31. jan 2017

@myskacici ahoj....mozem sa spytat, co to nakoniec u teba bolo?
Minuly rok som totiz pre prasknitu cystu skoncila na laparoskopii a teraz mam take obdobne pocity ☹

myskacici
31. jan 2017

@nina6112011 Ahoj, nakoniec to našťastie bolo tehotenstvo. Dnes ma ta "bolesť" 16 mesiacov 😁.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre