Ahojte. Poslednych 5 dni ma dost boleli krize a posledne 3 dni ma bolia (palenie,tahanie) oblicky. Krize ma zvyknu boliet az v den ked dostanem ms. Cykly som mala posledny 3/4 rok 30/31 dni, akurat posledny cyklus som mala 28 dnovy. Nedalo mi to a na 26dc som testovala, negativny test.Vcera 27dc uz bola velmi slaba ciarka, aj ked to bola ina znacka testu a dnes 28dc opat slaba ciarka. Je mozne, ze ak som tehotna mozem mat tak skoro taketo bolesti v oblasti obliciek? Samozrejme to nie je nonstop, ale s prestavkami. V predoslych tehotenstvach som to nezazila, bolest krizov bola az o dost neskor. Alebo je aj mozne,ze to nie je tehu, ale napr.cysta? Vopred dakujem za odpoved, ak niektora ma s tym skusenost.
Z mojej skúsenosti, keď som bola cca v 28. týždni a mala som niekoľko dní bolesť krížov, skončila som v nemocnici so zápalom obličiek. Každopádne asi to nie je príznak tehotenstva. Určite vyhľadaj doktora.
Ahoj. Mňa boleli kríži od prvého dňa meškania ms
Nemáš maternicu otočenú dozadu? Ja mám,a presne som mala bolesti pri každom tehu na začiatku v krížoch,aj lekár vravel,že je to pri tomto bežné
@laurinka239 fiha, to som este nepocula. Ale asi nie,lebo v predchadzajucich tehu mi nic take nespominali. Je pravda, ze prve dieta som mala viac tiez akoby pri chrbtici ulozene, ale krize ma boleli az neskor,ked bolo babo vacsie. Jedine co som mala rozdielne vzdy bolo ulozenie placenty, ked vzadu kopalo babo skor a viac a ked vpredu,tak som neskor citila aj pphyby,aj menej intenzivne zo zaciatku. Uz ma tie oblicky aspon tak nebolia a citim skor viac krize. Podbrusko vobec.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ta boli oblicka mozes mat v nej kamene.