Ms som mala 2.3. no medzitým sme sa pokúšali o bábo. Už asi 4-5 dní ma bolí strašne na pravej strane, a dnes mi to vošlo do krížov. Som nafúknutá ako balón.... No najviac ma hnevajú tie kríže, aj pri malom som mala na začiatku, ale neviem kedy..... Neviem či si môžem dať nejakú tabletku alebo niečo..... Myslíte že by som mohla byť tehu ak áno môžem nejakú tabletku od bolesti krížov?
@titulienka no len myslím, že ešte je skoro a tým, že celé dni v práci sedím, tak potom mám problém sa postaviť... Nakoniec ma chytila aj migréna.... Uvažujem nad nejakou tabletkou, no neviem akú by som mohla.
To ja by som bola tehotná už tri roky v kuse 🙂 ale môžeš byť samozrejme
@lienka1076 panadol urcite neublizi ,brala som ho v kazdom tehu pri nejakej bolesti 😉
skus test alebo zajdi k doktorovi a budes mat istotu ale panadol ti naozaj neublizi
@milota164
@titulienka Ďakujem, skúsim tú tabletku, tak ako by som počítala dnes by to malo byť cca 7DPO, takže to je na test až moc skoro. No uvidím, možno je to len ovulka, aj keď som to predtým tak nemala. Ešte počkám pár dní, ak sa to nezlepší, tak urobím test.
tiez mam problem s krizami a nafukovanim (a isto nie som tehu 🙂 ) a teraz som nasla mudru knihu od svokry, kde sa pise, ze ked si nafuknuta, treba si dat ako prvu pomoc poriadne posolenu uhorku - mam to vyskusane a funguje 😉 a na migrenu, resp. bolest hlavy voda a do nej vymackana aspon polovica citronu 😉
Ja sa len obávam preto, lebo kríže ma boleli len raz a to keď som ostala tehu s Lukim. No neviem kedy som s ním ostala, či teraz to nie je moc skoro. Viem, že to bolo v prvom mesiaci, ale neviem presne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka1076 treba spravit testik a potom hladat tabletku 😉