Bolesť hlavy, bolesť v podbrušku a ospalosť

dorekapa
4. dec 2012

Baby,mne je tak mizerne uz 5 dni..Ako mi skoncila mrcha,tak ta sa citim..Normalne zaspim po sediacky v praci..a tu kavu si dam..tak normalne ju pijem s odporom ☹

zuzi0911
4. dec 2012

@dorekapa a nemozes byt tehu? Alebo nieco na tebe lezie ale v kazdom pripade uz ti je dlho blbo.ja by som pockala ete do piatku a usla by som k dr.

trish31
4. dec 2012

@dorekapa aj mna napadlo tehu...ale mozno ti len chyba zelezo po menzes...ak to neprejde skoc k Dr

dorekapa
autor
4. dec 2012

@zuzi0911 no s manzelom sa snazime o babo od januara a ked smi skoncila mrska 29.11 tak sme v tom pokracovali a vlastne od skoncena mrchy mi je tak divne..mam pocit,ze dostanem opat lebo ma tak pobolieva po bruchu..vcera sa mi v priebehu pol hod.zmenila nalada na nepoznanie..uplne som zosmutnela..manzel nechapal..Taka som ako keby po mne valec presiel
A robila som si ovu test,vlastne ich robim pre istotu kazdy den,aby som nepremeskala ovulaciu a bol negativny,tak asi tehu nie som.. ☹

dorekapa
autor
4. dec 2012

@trish31 no keby si mala pravdu...ale vcera som ribila ovu test ab ol negativny..a vitaminy papam..horcik a potom take doplnky vitaminov

zuzi0911
4. dec 2012

@dorekapa no niekedy testy ukazu aj neskor.a si kratko po ms mozno aj to ten vysledok blokuje.neviem ale skusila by som v piatok test a lekara.

trish31
4. dec 2012

@dorekapa a tehu test si si robila? 😉

dorekapa
autor
4. dec 2012

@zuzi0911 tak ja ten testik skusim a baby ak by bol pozitivny,tak vaaaam posleeeeeem tu najvacsiu pusu na svete a najvacsie zelanie co si budete priat

dorekapa
autor
4. dec 2012

@trish31 eee.nerobila..ja som sa tych testov uz tolko urobila,ze normalne sa ich bojim robit,ze bude zase negativny..a ja nemozem tomu uverit,ze by som hend po kramoch co mi skoncili stvrtok ostala tehotna..lebo muzik sa uz nevedel dockat,tak sme hned nato isli..je pravda ze pijem teraz take caje aj kvapky na podporu otehotnenia..ale ze by ...no nechce sa mi verit..skor tomu neverim,lebo to sklamanie je velmi bolestive ked sa tak dlho snazime

zuzi0911
4. dec 2012

@dorekapa hlavne daj vediet.zelam ti aby si bola tehulka 🙂

dorekapa
autor
4. dec 2012

ja ked budem..tak tu dam taky veeeeelky napis....SOM TEHOTNÁAAA 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sharlotta
4. dec 2012

@dorekapa mohla si mat ovu aj pocas ms. Niektore zeny to tak maju, preto dlho nemozu otehotniet.

dorekapa
autor
4. dec 2012

no ja som si vtedy nerobila ovu test..mam ich doma nakupenych cez 20 ks a kazdy dne si ich robim..manzel sa tak stara..ze mi pripomenie vecer,ci som si nezabudla urobit testik..a ak nebude do dalsej ms pozitivny ovulacny test,tak pocas dalsej ms si uz budem robit ovu test.Joooj babky..normalne nechapem..prva dcerka prisla uplne vpohode..az ma zaskocilo zetak rychlo sa to podarilo..a teraz...

dorekapa
autor
4. dec 2012

@trish31 a zabudla som dodat,ze pride taka chvila ze ma tak reze v podbrusku,ze sa len skrutim..neskutocne silna bolest..par sekund a prejde..riadne ako keby mi rezali .. nechapem,toto som este nemala

trish31
4. dec 2012

@dorekapa cysta to moze byt taktiez podla priznakov ktore opisujes...ja by som si na tvojom mieste urobila tehu test...a potom postupovala dalej podla vysledku

dorekapa
autor
4. dec 2012

@trish31 tak ja ten testik urobim..pred mesiacom sme boli za jednou ludovou liecitelkou..povedala mi o probleme s vytokmi ze to mi brani otehotniet..lebo mam zapalenu maternicu a dala mi tie bylinne caje Serafine a aj tiktury..nejake caje dala manzelovi a tiez tinkturu..ze nas to prelieci,ale ze babatko mat budeme.Ja jej verim.Robi s čakrami,reflexnu masaz..boli sme u nej vyse hod.a bolo to velmi prijemne..rozpravala nam o anjeloch a manzel mal na to pozitivny ohlas..inak on sa takym veciam brani a ked som mu navrhla navstevu u tej pani,tak nenamietal..na moje prekvapenie

trish31
4. dec 2012

@dorekapa a kolko sa uz snazite o dieta?

dorekapa
autor
4. dec 2012

@trish31 no rok..od januara toho roku presne.Boli sme aj v lete pri mori a tam tiez nic..tak dufam,verim,ze sat o po dopiti tych cajov podari..dlho na mna pozerala aj na manzela..chodila nam s rukami nad telom,mne prikladala ruky na brusko...
A citala som o tebe..Ty si v Kanade?Si stastna?

trish31
4. dec 2012

@dorekapa ale ved to este nie je nic patologicke 😉 Troska optimizmu aj ked viem,ze to je tazke.Neplodnost sa indikuje az po roku snazenia,takze uvidis,o chvilku bude babatko na ceste 😉

Ja sa stahujem 27.12. do Kanady.A ci som stastna?Momentalne ano,uvidime,ako nam to bude fungovat v beznom zivote...

cerez
4. dec 2012

@dorekapa To chce tehu test!

dorekapa
autor
4. dec 2012

@trish31 a poznali ste sa pred tym?Co som citala,tak som to tak pochopila,ze si isla za nim a bola pred tebou velka neznama.Takze si urobila take vazne zivotne rozhodnutie..klobuk dole
a prajem veeeela stastia

dorekapa
autor
4. dec 2012

@cerez jooj moja zlata..bojim sa ho urobit..takto aspon dufam,a ked mi vyjde negativny,co si aj myslim,tak to ma oapt omota sklamanie..urobim dnes ovu testik a ked ten divny pocit,bolest,pichanie,hlava a nechut bude pretrvavat,tak cez vikend urobim tehu test..

cerez
4. dec 2012

@dorekapa Tak ti držím palčeky!

trish31
5. dec 2012

@dorekapa ano,poznali sme sa asi 3 dni 😉 ale vies co,nebala som sa vobec...ano bala som sa cesty,ale jeho nie 😉 Vedela som,ze musim ist za nim....A vidis.AK ta nieco zaujima kludne napis do spravy,lebo mi to tu zmazu ze Odbocujem od temy 😀

dorekapa
autor
5. dec 2012

@trish31 oki,tak ti napisem do spravy 🙂

jasminetea
8. dec 2012

@dorekapa tak si ci nie si tehu??? citam temu a som strasne zvedava ako to skoncilo...HAPPY END ????? 🙂 🙂 🙂 aj ja cakam na maly-velky zazrak 🙂

dorekapa
autor
8. dec 2012

@jasminetea dakujem,dam vediet..ozvi sa mi,keby som nahodou nepisala,..

jasminetea
8. dec 2012

@dorekapa a to este nevies??ved si pisala ze cez vikend urobis test a uz je sobota :O tak co co ???? testuuuuuj

dorekapa
autor
9. dec 2012

@jasminetea uz som ti napisala to internej posty

simirek70
27. máj 2013

@dorekapa tak co dockali ste sa?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre