ahojte. chceme babetko s manzelom a mali sme sexik aj dva dni tesne pred kramami neak tak samozrejme naplno..kramy som dostala,,aj ked zo 4 dnovym meskanim.teraz ideme zase naplno kazdy den.dnes ma uz bolel chrbat vzadu dole a aj dole brusko.. ale neverim tomu..radsej..aby som nebola sklamana.. Dakujem za odpovede.
ak ty to nevies,my to mame odkial vediet??? ano,moze to byt priznak tehotenstva,ale aj priznak dalsich 100 veci: ovulacia,bliziaca sa menstruacia,chrbtica,cokolvek.....
skôr než ti budú meškať ˇdalšie aj tak nič nezistíš, test ukáže až budú meškať a dr tiež nič nezistí skôr a ak je tvoja otázka len z nudy, lebo večer nič nedávajú v telke, príjemnú zábavu ti želám 🙂
nie nenudim sa..len velmi chceme babetko.. moze to byt aj ovulacia.. menstruaciu som mala teraz. len som chcela poradit..ale ..
@tonjadabik2 ale musis uznat,ze otazka bola tak polozena,ze podla coho sme ti mali poradit,ci si alebo nie? na zaklade tych bolesti krizov? tak hadam nezijeme v dobe kamennej,ze z toho sa urcuje tehotenstvo...
@jarkaleskova tak ja viem ze nie..len sa uz nepametam na priznaky..a chcela som poradit pokecat noo..
@tonjadabik2 ak ti len teraz skončila menštruácia je naozaj ťažko zistiť či si tehu len preto že ťa bolia kríže a podbruško 😉 to by som bola ja tehotná každý mesiac 😉 nejde o to, že by sme nechceli poradiť, ale keˇd nie je s čím, ako by sme mali? počkaj či prídu, ak neprídu, sprav test a uvidíš
@wera.g jasne ze pockam na kramy..:D az prvy septembrovy tyzden.. hej potom kupim test a uvidim..
@tonjadabik2 nato,ze mas 3deti,no neviem....taka otazka...uz si tu vcera zalozila diskusiu s podobnou otazkou,kde si sa podstatu dozvedela,tak z toho mi vyplyva,ze fakt sa nudis...radsej googli ako klad podobne otazky....
@tonjadabik2 slysela jsem, ze par dnu pred menses a po menses jsou neplodne.. tak ja nevim ☹
@jarkaleskova nenudim..
@cinkatko hej aj ja som to pocula..
cem sa opytat. ako zacat.. minuly mesiac 2 dni ms.pred ms som mala vysoke teploty dlhu dobu. pred prichodom ms dva dni pred ms mi klesla teplota a prisla ms ale bola len 2 dnova..potom 2 dni nic a potom len trosku na vlozke a zase spinenie..dnes mi mala skoncit..ale len spinim kedze som mala len 2 dni ms.. moja dnesna teplota je 36,7..vraj klasika.. poradite??? dakujem za odpovede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tonjadabik2 sprav si test a uvidis....
alebo chod k lekarovi a povie ti 😉