Ahojte dievcata chcela by som sa spytat. Robila som si tehu test woman secret baby a vysli mi tam na troch duchovia. Tak som so nasledujuci den urobila do prudu mocu a tiez 10kovy a ten neukazal nic. Akoze som s tym v pohode len mam strasne neprijemny pocit na bradavkach su take citlive a ked sa dotknem tak aj bolestive a toto som nikdy nemala tu bolest zazivam prvykrat. Tak sa chcem spytat. Stalo sa vam niekedy ze ste mali najprv test pozitivny a potom negativny no i tak ste nakoniec boli tehotne? Dakujem za odpovede
@tosomja praveze mi meska lej ja sa tym bohvieako neriadim nakolko mam PCO cize mi zvyknu meskat aj 3mesiace a tak som si vravela ze skusim. Tak som si rano odlozila moc urobila test, vybehli dve ciarky a tak som tam bamocila este dalsie a aj na tych boli ciarky. Akurat ze na dalsi den som si robila tiez z ranneho mocu ale do prudu a ten vysiel negativny len prsia ma bolia stale. Zase si nemyslim zeby to bol priznam nadchadzajucej MS kedze mna nikdy ani pred ani po ani pocas MS prsia neboleli
@kvetinka151 tak si sprav zajtra z ranneho zase a zajdi potom k dr. Robila si take iste testy? Jeden moze byt citlivejsi, ako druhy. Testuj s tou istou znackou aj obden.
@tosomja je pravda ze citlivost mali rovnaku len znacky boli ine ale urcite pojdem kupit rovnaku znacku a skusim znovu. Dakujem krasne
mňa boleli prsia aj pred menzesom...
@deti95060810 ja nikdy ja som mavala a aj mavam tak MS ze vzdy ked prisli dala som si tabletku aby ma nezacalo boluet brucho a iba som krvacala 5dni a uplne bez bolesti ci nejakych priznakov. Nebyvam ani nervozna ani podrazdena cize uplne ok. Prsia ma bolia prvykrat
@kvetinka151 ako si dopadla? 🙂
@deean neuspesne 😭
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Meska ti menzes? Ja som sice mala // 10 dni po sexe, nejak 5dni pred ocakavanou menstruaciou, ale nie kaxdemu tak ukaze. Skus si spravit z ranneho mocu a aj obycajny pepino test. Bolestive bradavky su takym prvym priznakom.