Bola niektorá z vás tehotná i napriek menštruácii?

14. nov 2024

Ahojte , iba sa pýtam pre zvedavosť .
Menštruáciu som mala vždy presnú , meškali max deň a potom prišli , nikdy som pred menštruáciou nemala nejaké extra príznaky . Iba som bola vždy mierne nervózna.
No tento mesiac mi menstruacia meškala 5 dni potom prišli s tým že mám strašne citlivé prsia , niekedy to cítiť viac niekdy nie no citlivé prsia mám už 3 deň ako prišla aj menstruacia.
S mužom mávame väčšinou nechránený sex, nakoľko druhé bábätko mať chceme no nesilyme to.
Bola niektorá z vas tehotná aj počas toho že mala menštruáciu ? Môžem si robiť test aj počas ms alebo sa robí až po ms ?

tyrkysova_lentilka
14. nov 2024

V prvých mesiacoch to nie je nezvyčajné, ono nejde úplne o menštruáciu, skôr o krvácanie spôsobené uhniezdením vajíčka a prípravou maternice na vývoj plodu.
Ale s testom by som ešte pár dní počkala

evcagabi
15. nov 2024

Ja

autor
15. nov 2024

@evcagabi Áno ? A ako si prišla na to že si v tom ? Urobila si si test ? 😊 ak sa smiem spýtať

evcagabi
15. nov 2024

Nejako som to tusila, lebo som sa citila inak tak som urobila test. Uz si presne nepamatam , o chvilu bude tomu rok a uz mi ten +test lezi v postielke 😅

doli11
15. nov 2024

@evcagabi Ahoj, prosím, aké je to krvácanie? Deň, dva, slabé,silné? Ďakujem.

evcagabi
15. nov 2024

@doli11 intenzita bola ako klasicka ms ale max 3dni, to som spozornela

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre