Ahojte ja sa svami chcem podeliť o svoju blbú skúsenosť ktorej nechápem takže poslednú menštruáciu som mala 22.12-23.12 ale zvyčajne mávam 4 dni takže menštruáciu som nemala v januári dostavila sa dnes ale to ešte včera som mala pozitívny test aj keď si myslím ze falošne pozitívny bol znacky pepino a dnes som si spravila a bol negativny a nato hned menštruácia keďže z mužom vždy pred stykom a po styku kondóm skontrolujeme a robíme to už rok a darilo sa odkedy sa malý narodil nemá z vás niekto skúsenosť co mohlo spôsobiť falošný výsledok
Možností je veľa... Zlý test, biochemické tehotenstvo, mikro-potrat, meškanie kvôli chorobe alebo užívaným liekom... Ak chceš vylúčiť / potvrdiť tehotenstvo, tak choď k lekárovi, aby ti zobral krv.
skusenost, ktorej nerozumiem
skusenost, ktoru nechapem
to bolo gramaticke okienko.
Falosny vysledok pozitivny je malo pravdepodobny, pretoze test reaguje na pritomnost HCG hormonu a ten je v tele, len ak si napriklad tehotna alebo si pouzivala lieky na stimulaciu ovulacie. Dalsie moznosti su:
-nádory produkujúce hormóny
- dysfunkčné patologické stavy vaječníkov (cysty, rakovina vaječníkov);
- mimomaternicové tehotenstvo;
- stav po spontánnom potrate;
- užívanie trankvilizátorov, antikonvulzív, liekov obsahujúcich hCG;
- prítomnosť bielkovín alebo krvi v moči.
takze bud to bolo biochemicke, alebo bol test premoceny, citany po stanovenej lehote a pod.
@st_277 no urobila som si dnes test a bol negatívny
@tanyan no skôr ten zlý test si myslím
No ja som som takto mala pozitivne testy aj doma aj u doktora. Z krvi ani naznak tehotenstva. Nakoniec som mala dakeho bacila.
Možno biochemické.Známej takto vyšiel test a menštruácia jej prišla.
Alebo cysta.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a nemoze to byt “falošna menstruacia” ? mozes byt tehotna a krvacat, z tehotenstva. Urob si este 2 testy a pripadne chod doktorovi, tiez som si myslela ze mam menstruaciu a bolo to tehotenstvo